ειδήσεις

Η Μπαρτσελόνα πρωτοπόρος στην Έρευνα και την Τεχνολογία

Η Μπαρτελόνα πρωτοπορεί στον τομέα της έρευνας και δημιουργεί εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας και Νέων Τεχνολογίων. Μέσα από την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θέλουν να εξελίξουν στο επόμενο επίπεδο τον σύλλογο και μέσα από τον αθλητισμό να βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής. Σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες και Πανεπιστήμια το BARÇA INNOVATION HUB θα κινηθεί σε τρεις άξονες: * Ανταλλαγή ιδεών με τα μεγαλύτερα "μυαλά" σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη σχεδίων αιχμής στην εφαρμοσμένη έρευνα. Η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται να μοιραστεί αυτή την γνώση με τη νέα γενιά των επαγγελματιών της βιομηχανίας του αθλητισμού. 
* Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με τους μετόχους και δραστηριοποιούμενη στις νέες αθλητικές τεχνολογίες να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία όχι μόνο για το σύλλογο αλλά και για όλη την κοινωνία. barca innovation hub (Πηγή: http://barcainnovationhub.com/) 
 * Να ενθαρρύνει και να ενώσει κομμάτια της αθλητικής βιομηχανίας και "περιβάλλοντος": βιομηχανικούς κολοσσούς, αθλητικούς οργανισμούς, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρηματίες και νεοφυείς επιχείρησεις (start-up). Η έρευνα θα επικεντρώνεται στην ιατρική επιστήμη, την αθλητική απόδοση, την αθλητική τεχνολογία, τα αθλήματα και τις κοινωνικές επιστήμες.

About Freegr network

Από το Blogger.