τεχνολογία

LG GM79G: νέα gaming οθόνη 24 ιντσών

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα οθόνη 24GM79G που προσφέρει εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. To νέο μοντέλο της LG διαθέτει οθόνη 24 ιντσών με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1920 x 1080 Full HD για επιδόσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers. To καινούριο monitor της LG προσφέρει απόδοση χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό. 
Διαθέτοντας την ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction, επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιώντας επίσης την τεχνολογία AMD FreeSync, προσφέρει εμπειρίες high – end gaming στους χρήστες αφού εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Με οθόνη 24 ιντσών αναλογίας 16:9, η νέα οθόνη της LG επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μία συναρπαστική εμπειρία gaming. 
Διαθέτοντας τη λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer), η οποία βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, καθώς και το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση, το νέο monitor της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους. 
Επιπλέον, η οθόνη προσφέρει την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game. Τέλος, το καινούριο monitor είναι ενεργειακά αποδοτικό, πιστοποιημένο από τον οργανισμό ENERGY STAR®. Τα προϊόντα που είναι πιστοποιημένα κατά ENERGY STAR® καταναλώνουν κατά μέσο όρο 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. Το νέο monitor LG 24GM79G θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τον Απρίλιο.

About Freegr network

Από το Blogger.