ειδήσεις

Το PlayStation Now μεπαιχνίδια του PlayStation 4 στο PC

Η Sony ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Now σύντομα θα υποστηρίζει και τίτλους της κονσόλας PlayStation 4, στους οποίους θα έχουν πρόσβαση κάτοχοι τόσο του PS4 όσο και Windows PC. 
Το PlayStation Now λανσαρίστηκε το 2014 αποτελώντας μία cloud υπηρεσία streaming που προσέφερε πρόσβαση σε τίτλους του PlayStation 3, με την «ιδιαιτερότητα» ότι το περιεχόμενο προσφερόταν μέσω video streaming, οπότε δεν υπήρχε η ανάγκη για τους παίκτες να κατεβάζουν τους τίτλους. Στο blogpost με το οποίο έγινε η σχετική ανακοίνωση δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι η Sony θα πραγματοποιήσει δοκιμή της υπηρεσίας τις επόμενες εβδομάδες και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα. Μόλις τον περασμένο μήνα η Sony είχε ανακοινώσει ότι το PlayStation Now θα υποστηρίζει πλέον μόνο τις πλατφόρμες PC και PS4. 
Δηλαδή δεν θα προσφέρεται με PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation TV, Sony Bravia τηλεοράσεις, «έξυπνες» τηλεοράσεις Samsung και Sony Blu-ray players. Η υπηρεσία θα αποσυνδεθεί από τις παραπάνω πλατφόρμες στις 15 Αυγούστου. Η κίνηση αυτή της Sony έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά την ανακοίνωση από τη Microsoft της υπηρεσίας Xbox Game Pass, η οποία θα προσφέρει περί τους 100 τίτλους Xbox 360 και Xbox One έναντι τιμήματος 10 δολαρίων ανά μήνα. Σε αντίθεση με το PS Now, που στηρίζεται στο cloud, η λύση της Microsoft επιτρέπει το κατέβασμα και την εγκατάσταση των τίτλων στον σκληρό δίσκο.

About Freegr network

Από το Blogger.