ειδήσεις

MasterWatt Maker 1200 MIJ ανακοίνωσε η Cooler Master

Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο της κορυφαίο τροφοδοτικό MasterWatt Maker 1200 MIJ. Το νέο αυτό μοντέλο απευθύνεται σε όσους ψάχνουν για ένα τροφοδοτικό ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών για το σύστημά τους, ιδιαίτερα υψηλής αξιοπιστίας, πραγματικά κορυφαίας απόδοσης, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής. Για τον σκοπό αυτό η Cooler Master έχει επιλέξει εξαρτήματα αποκλειστικά από την Γερμανία και την Ιαπωνία. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου. Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα το MasterWatt Maker 1200 MIJ. Με Ιαπωνικά και Γερμανικά εξαρτήματά, αυτό το τροφοδοτικό προσφέρει άνευ προηγουμένου επιδόσεις, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Είναι φορές που το καλό δεν είναι αρκετό.
Έτσι και με το MasterWatt Maker 1200 MIJ. Η Cooler Master επένδυσε πάνω από 165.000 ώρες ανάπτυξης σε συνεργασία με 40 ηλεκτρονικούς μηχανικούς της Murata για να δημιουργήσει ίσως το τελευταίο τροφοδοτικό που θα χρειαστεί να αγοράσετε. Το MIJ στο τέλος του ονόματος του προϊόντος είναι συντομογραφία του Made in Japan, αλλά το τροφοδοτικό δεν φτιάχτηκε απλά εκεί. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Murata, ενός μεγάλου κύρους κατασκευαστή που τροφοδοτεί με εξαρτήματα πελάτες που δραστηριοποιούνται σε ρομποτική, επικοινωνίες, αυτοκίνηση, data center, ασφάλεια καθώς και στην εξερεύνηση του διαστήματος.
Όλα ξεκίνησαν από ένα ερευνητικό project που μελετούσε το μέλλον των μονάδων τροφοδοσίας για την επόμενη δεκαετία, κατέληξε ωστόσο να κοιτάζει και το παρελθόν, εξετάζοντας όλες τις κορυφαίες αναλογικές διατάξεις τροφοδοσίας και τους αντίστοιχους σχεδιασμούς τους. Τα συμπεράσματα, σε συνδυασμό με την επιδίωξη αρτιότερων και ομορφότερων σχεδιασμών οδήγησαν στην δημιουργία του MasterWatt Maker 1200 MIJ.

About Freegr network

Από το Blogger.