Ψηφιοποίηση των δικτύων με νέες τεχνολογίες ασφάλειας και virtualization

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της IDC, αναμένεται εντός της επόμενης διετίας να τριπλασιαστούν παγκοσμίως τα ποσοστά υιοθέτησης από τις επιχειρήσεις σύγχρονων, αυτοματοποιημένων δικτύων. Η Cisco, έχοντας ως στόχο την επίτευξη της μετάβασης στα δίκτυα της ψηφιακής εποχής, προσφέρει νέες τεχνολογίες που δίνουν στις εταιρείες τη δυνατότητα να δημιουργούν virualilzed και ασφαλή δίκτυα.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την IDC για λογαριασμό της Cisco και συμπεριέλαβε 2.054 επιχειρήσεις παγκοσμίως σε 10 χώρες, με στόχο να καθοριστεί η ψηφιακή ετοιμότητα των δικτύων τους. Στην έρευνα συμμετείχαν επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα κύρια ευρήματα της έρευνας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
 • Οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν σαφώς την αναγκαιότητα εξέλιξης των δικτύων τους: Ποσοστό 45% των επιχειρήσεων αναμένουν ότι εντός της επόμενης διετίας θα επιτύχουν τις δυνατότητες των digital-ready δικτύων. Το ποσοστό αυτό είναι τριπλάσιο από αυτό που ισχύει σήμερα. • Τα σύγχρονα δίκτυα προσφέρουν πραγματικά και απτά πλεονεκτήματα: Οι εταιρείες που έχουν επενδύσει σε σύγχρονες δυνατότητες δικτύου βλέπουν τα έσοδα, τα ποσοστά διατήρησης πελατών και τα κέρδη τους να διπλασιάζονται ή ακόμη και να τριπλασιάζονται. Επίσης έχουν αναπτύξει διπλάσιες δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ψηφιακή μετάβαση σε σχέση με τις εταιρείες που διατηρούν παλαιού τύπου δίκτυα.
• Τα ποσοστά υιοθέτησης δικτύων ψηφιακής εποχής είναι συγκρίσιμα ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρείας και καθετοποιημένα σε επίπεδο κλάδου: Συνεπώς, τα επίπεδα ωριμότητας ως προς τις δικτυακές υποδομές είναι συγκρίσιμα μεταξύ των διαφόρων τομέων της αγοράς, ενώ οι διαφορές μεταξύ μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων είναι ελάχιστες. • Οι αναδυόμενες χώρες αναμένεται να ξεπεράσουν τις αναπτυγμένες: Η

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.