ειδήσεις

Η AOC παρουσιάζει την οθόνη myMulti-Play, μια εξαιρετική υπέρ-ευρεία οθόνη 73,7 εκ (29″) σε Cinemascope format 21:9 που απευθύνεται στους λάτρεις του κινηματογράφου και στους απαιτητικούς χρήστες. Η νέα LED-backlit οθόνη, q2963Pm, με την εντυπωσιακή UWHD ανάλυση 2560 x 1080 pixels, επιτρέπει την προβολή ταινιών Cinemascope χωρίς τις μαύρες ενοχλητικές μπάρες στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Για τις εφαρμογές γραφείου, η οθόνη myMulti-Play, που είναι συμβατή με MHL, προσφέρει επιπλέον χώρο επιφάνειας ιδανικό για την ταυτόχρονη προβολή και χρήση προγραμμάτων. Εικόνα ultra-wide από διαφορετικές πηγές Περισσότερα από 2,7 εκατ. pixels σε διαγώνιο οθόνης 73,7 εκ (29″): Η οθόνη myMulti-Play προσφέρει πραγματική κινηματογραφική εμπειρία 21:9 και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ταυτόχρονα με διαφορετικές πηγές σήματος, όπως BluRay player ή υπολογιστή και να προβάλλει εικόνες στην εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1080 pixels. IPS κορυφαία τεχνολογία οθόνης Η οθόνη myMulti-Play διαθέτει super-slim πλαίσιο και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πάνελ IPS για υπερ-ευρυγωνικές γωνίες θέασης και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια. Το μοντέλο αυτό, που ανήκει στη σειρά οθονών Style της AOC, διαθέτει δυναμική αντίθεση 50.000.000:1 από γωνίες θέασης έως 178 ° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια (η συνηθισμένη αντίθεση είναι 1000:1). Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα των 250 cd/m2 και το χρόνο απόκρισης των μόλις 5 ms, η οθόνη q2963Pm προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζουν. MHL συνδεσιμότητα για τους χρήστες Android Η ενσωματωμένη υποδοχή MHL δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να συνδέσουν και να προβάλλουν απευθείας περιεχόμενο στην 29” υπερ-ευρεία οθόνη από το smartphone ή το tablet τους ενώ οι συσκευές φορτίζονται. Επιπλέον, η AOC έχει εξοπλίσει την οθόνη myMulti-Play με μια υποδοχή HDMI συμβατή με HDCP, με θύρες DVI-D και D-SUB αλλά και δύο Displayports. Τα ενσωματωμένα ηχεία μειώνουν την ακαταστασία των καλωδίων που συνήθως προκαλεί η εξωτερική ηχητική εγκατάσταση. Το μοντέλο q2963Pm είναι επίσης συμβατό με σύστημα τοποθέτησης τοίχου 100χιλ. VESA.

Η AOC παρουσιάζει την οθόνη myMulti-Play, μια εξαιρετική υπέρ-ευρεία οθόνη 73,7 εκ (29″) σε Cinemascope format 21:9 που απευθύνεται στους λάτρεις του κινηματογράφου και στους απαιτητικούς χρήστες. 
Η νέα LED-backlit οθόνη, q2963Pm, με την εντυπωσιακή UWHD ανάλυση 2560 x 1080 pixels, επιτρέπει την προβολή ταινιών Cinemascope χωρίς τις μαύρες ενοχλητικές μπάρες στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Για τις εφαρμογές γραφείου, η οθόνη myMulti-Play, που είναι συμβατή με MHL, προσφέρει επιπλέον χώρο επιφάνειας ιδανικό για την ταυτόχρονη προβολή και χρήση προγραμμάτων.
Εικόνα ultra-wide από διαφορετικές πηγές
Περισσότερα από 2,7 εκατ. pixels σε διαγώνιο οθόνης 73,7 εκ (29″):
Η οθόνη myMulti-Play προσφέρει πραγματική κινηματογραφική εμπειρία 21:9 και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ταυτόχρονα με διαφορετικές πηγές σήματος, όπως BluRay player ή υπολογιστή και να προβάλλει εικόνες στην εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1080 pixels.
IPS κορυφαία τεχνολογία οθόνης
Η οθόνη myMulti-Play διαθέτει super-slim πλαίσιο και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πάνελ IPS για υπερ-ευρυγωνικές γωνίες θέασης και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια. Το μοντέλο αυτό, που ανήκει στη σειρά οθονών Style της AOC, διαθέτει δυναμική αντίθεση 50.000.000:1 από γωνίες θέασης έως 178 ° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια (η συνηθισμένη αντίθεση είναι 1000:1). Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα των 250 cd/m2 και το χρόνο απόκρισης των μόλις 5 ms, η οθόνη q2963Pm προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζουν.
MHL συνδεσιμότητα για τους χρήστες Android
Η ενσωματωμένη υποδοχή MHL δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να συνδέσουν και να προβάλλουν απευθείας περιεχόμενο στην 29” υπερ-ευρεία οθόνη από το smartphone ή το tablet τους ενώ οι συσκευές φορτίζονται. Επιπλέον, η AOC έχει εξοπλίσει την οθόνη myMulti-Play με μια υποδοχή HDMI συμβατή με HDCP, με θύρες DVI-D και D-SUB αλλά και δύο Displayports. Τα ενσωματωμένα ηχεία μειώνουν την ακαταστασία των καλωδίων που συνήθως προκαλεί η εξωτερική ηχητική εγκατάσταση. Το μοντέλο q2963Pm είναι επίσης συμβατό με σύστημα τοποθέτησης τοίχου 100χιλ. VESA.

About Freegr network

Από το Blogger.