ειδ

Ψηφιακές γειτονιές: ένα διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers!

Στις 20 Απριλίου 2013 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers «Ψηφιακές γειτονιές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα) και προσκεκλημένοι είναι:
  • Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal).
  • Όλοι εκείνοι που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της. Εκείνοι που η λέξη blog δεν σημαίνει fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση κι ελευθερία. Όλοι εκείνοι που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs μαμάδων και μπαμπάδων, για το δικό τους καθημερινό talk με φίλους στην δουλειά ή στο οικογενειακό τραπέζι.
Το event θα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που έχουν ιστορίες για να εμπνεύσουν και να δώσουν ελπίδα και θετική ενέργεια σε όλους τους γονείς. Μέσα από δημιουργικά workshops φωτογραφίας και τεχνικής blogging θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις βασικές αρχές του blogging ενώ μέσω της εμπειρίας τουspeed dating θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να μετατρέψετε το hobby σας σε δουλειά. Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.
Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!
Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr

About Freegr network

Από το Blogger.