ειδήσεις

Ετήσια εκδήλωση Cisco Connect Greece 2013


Η Cisco με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Cisco Connect Greece 2013, την εξέλιξη της επιτυχημένης ετήσιας εκδήλωσης Cisco Expo που πιθανότατα έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.
Καθώς οι ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνίας των επιχειρήσεων και οργανισμών εξελίσσονται ταχύτατα, μαζί τους αυξάνουν η πολυπλοκότητα αλλά και οι ευκαιρίες. Η Cisco θέλοντας να μοιραστεί το όραμά της για το μέλλον και τις δυνατότητες καινοτομίας που δημιουργεί, οδηγήθηκε στο Cisco Connect.
Σχεδιασμένο να αναδείξει καινοτομίες στην Τεχνολογία ΙΤ και τις Επιχειρηματικές Πρακτικές, το συνέδριο θα σας προσφέρει ένα συνδυασμό τεχνικών γνώσεων και επιχειρηματικών λύσεων από τη Cisco και τους Συνεργάτες της, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τη δυναμική της Ελληνικής αγοράς.
Στο Cisco Connect, θα γνωρίσετε το "Internet of Everything" το οποίο ενοποιεί ολοένα και περισσότερους άνθρωπους, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές, δημιουργώντας το "Internet του Mέλλοντος". Έτσι αναδύονται νέες ευκαιρίες για εξελιγμένη επικοινωνία, επιχειρηματικότητα και καινοτόμες υπηρεσίε

About Freegr network

Από το Blogger.