ειδήσεις

Παρουσιάστηκε η Radeon HD 7990, η ταχύτερη VGA της αγοράς


Η AMD παρουσίασε επίσημα τη νέα Radeon HD 7990, την ταχύτερη κάρτα γραφικών στον κόσμο, όπως σημειώνει η εταιρεία, η οποία σχεδιάστηκε για τουςgamers που θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις.
Βασίζεται στην βραβευμένη αρχιτεκτονική της εταιρείας Graphics Core Next (GCN) και ενσωματώνει την τεχνολογία Eyefinity, προσφέροντας ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην αγορά σήμερα για gaming σε πολύ υψηλές αναλύσεις και σε διάταξη μέχρι και 5 οθονών ταυτόχρονα.
Η HD 7990 είναι ικανή να αποδώσει τα σύγχρονα απαιτητικά παιχνίδια DirectX 11 όπως το Crysis 3 σε ρυθμίσεις υψηλής ποιότητας απεικόνισης και ανάλυση μέχρι και 4Κ!
Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της βασίζονται στους δύο επεξεργαστές γραφικών που ενσωματώνει και χρονίζονται στα 950MHz, σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμηςGDDR5.
Η τεχνολογία κατασκευής 22 νανομέτρων των GPU σε συνδυασμό με το εξελιγμένο σύστημα ψύξης επιτρέπουν τον περιορισμό του θορύβου ακόμη και σε φόρτο 100%.
Οι νέες κάρες θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες σε τιμές που αναμένεται να ξεκινούν περίπου από τα 950 ευρώ.

About Freegr network

Από το Blogger.