ειδήσεις

Οι νέες Smart TV της Samsung πιο προηγμένη από ποτέ

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των νέων σειρών Smart TV F7000 & F8000 στην ελληνική αγορά. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Smart Interaction, οι νέες τηλεοράσεις της Samsung προσφέρουν την πιο προηγμένη εμπειρία θέασης . Η εξελιγμένη λειτουργία Smart Interaction επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης τους, παρέχοντας μια ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία. Η λειτουργία Φωνητικού Ελέγχου επιτρέπει την πραγματοποίηση εντολών με την απλή χρήση της φωνής. Με τη λειτουργία Ελέγχου μέσω της κίνησης των χεριών, ο έλεγχος της τηλεόρασης γίνεται πιο απλός από ποτέ, ενώ η λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου επιτρέπει την πολύ εύκολη σύνδεση στο Smart Hub, χωρίς τη χρήση τηλεχειριστηρίου. Με το νέο Smart Hub, η Samsung αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της τηλεόρασης, καθιστώντας πιο εύκολη την αναζήτηση και την πρόσβαση στο περιεχόμενο της τηλεόρασής σας. Αποτελείται από τρία πάνελ, καθένα από τα οποία σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις κατηγορίες «Εφαρμογές», «Social» και «Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική».
 Η περιήγηση στα πάνελ πραγματοποιείται κουνώντας το χέρι σας σαν να ξεφυλλίζετε βιβλίο και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε εύκολα το πλούσιο περιεχόμενο της Smart TV με κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood, ελληνικές ταινίες, ειδήσεις, καιρό, αθλητικά και άλλα, συμπληρώνοντας τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Samsung Smart TV στην οικιακή ψυχαγωγία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Samsung Smart TV φέρνει την επανάσταση στην τηλεόραση με το Evolution Kit . Με την προσθήκη του Evolution Kit o χρήστης έχει την δυνατότητα να αναβαθμίσει την τηλεόρασή του και να απολαύσει τα προνόμια των τελευταίων τεχνολογικών χαρακτηριστικών της Samsung Smart TV. Έτσι δεν χρειάζεται κάποιος να αγοράσει καινούργια τηλεόραση. Το Evolution Kit, αναβαθμίζει τα παρακάτω χαρακτηριστικά της Samsung Smart TV σας:
-Απόδοση: για να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των τηλεοράσεων Samsung Smart TV -Tαχύτητα: για μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών -Ευκολία στη χρήση: για να βρίσκει ο χρήστης εύκολα το περιεχόμενο που θέλει να δει

About Freegr network

Από το Blogger.