τεχνολογία

Διαγράψτε στα σίγουρα τα αρχεία του σκληρού σας Read more: http://www.dwrean.net/2013/03/pc-disk-eraser-50.html#ixzz2PepU4trj

Έχετε την εντύπωση, πως όταν κάνουμε format έναν υπολογιστή, τα δεδομένα του σκληρού δίσκου μας "άφησαν χρόνους" και δεν υπάρχουν πουθενά; Η απάντηση φυσικά είναι όχι! Σαν αυτό του Μεταξά! Σκεφτείτε, αν με το φορματ διαγραφόταν όλα τα αρχεία μας τότε γιατί υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που ανακτούν διαγραμμένα δεδομένα από τον σκληρό μας δίσκο; Στο προκείμενο λοιπόν: Το PC Disk Eraser είναι εδώ γιαυτό τον λόγο. Να διαγράψει δια παντός όλα τα αρχεία του σκληρού μας δίσκου χωρίς δυνατότητα επαναφοράς!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό, πχ δίνουμε τον σκληρό μας δίσκο σε έναν φίλο διότι εμείς πήραμε καινούργιο και μεγαλύτερο. Θέλουμε να τον πουλήσουμε κάπου, πήρε ο τεχνικός των υπολογιστή μας για να το επιδιορθώσει κ.α. Άρα λοιπόν, γιατί να μην έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο από τυχόν αδιάκριτα μάτια; Σημείωση: Το πρόγραμμα είναι σε .iso μορφή, που σημαίνει ότι θα το "κάψετε" σε ένα CD και αφού εκκινήσετε τον υπολογιστή επιλέγοντας από το boot menu του Bios το Drive του CD/DVD, θα ξεκινήσει η εφαρμογή.

About Freegr network

Από το Blogger.