ειδήσεις

H HP παρουσιάζει τη νέα σειρά server για Social, Mobile, Cloud

H HP παρουσίασε το σύστημα HP Moonshot, το πρώτο σύστημα server στην παγκόσμια αγορά που εξοικονομεί ενέργεια μέχρι και 89%, καταλαμβάνει 80% λιγότερο χώρο, ενώ κοστίζει 77% λιγότερο σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς servers. Τα σημερινά mega data centers αγγίζουν στα όρια τους, και η περαιτέρω ανάπτυξη εμποδίζεται λόγω των περιορισμών των παραδοσιακών υποδομών. Οι servers HP Moonshot αποτελούν το πρώτο βήμα που μπορούν να κάνουν οι οργανισμοί προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτούς τους περιορισμούς.
«Με σχεδόν 10 δισεκατομμύρια συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και με δεδομένες τις προβλέψεις για την ταχύρρυθμη αύξησή τους, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι απαιτήσεις χωρητικότητας, ενέργειας και κόστους της παραδοσιακής τεχνολογίας δεν είναι πλέον βιώσιμες», δήλωσε η Meg Whitman, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της HP. «Το σύστημα HP Moonshot σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου τρόπου διαχείρισης IT το οποίο θα αλλάξει τα economics των υποδομών και θα θέσει τη βάση για τις επόμενες 20 δισεκατομμύρια συσκευές». Η καινοτομία της HP προσφέρει λιγότερη χρήση ενέργειας, μικρότερο χώρο, χαμηλότερο κόστος Για δεκαετίες, η HP ως ηγέτης στο χώρο της τεχνολογίας καθορίζει τις υπολογιστικές πλατφόρμες επόμενης γενιάς. Περισσότερα από 20 χρόνια πριν, η HP παρουσίασε τους πρώτους επιτυχημένους εμπορικούς UNIX server, τους HP 9000 Series 840, καθώς και τους πρώτους x86 server, τους HP SystemPro.
Πάνω από μια δεκαετία αργότερα, η HP προσέφερε μια από τις πρώτες πατέντες για τις αρχιτεκτονικές blade server. Η εταιρεία έχει παραμείνει στην κορυφή της αγοράς των x86 server για τα τελευταία 16 χρόνια.(2) Η HP συνέχισε να διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας και της καινοτομίας εγκαινιάζοντας μια παραδειγματική στροφή η οποία άνοιξε το δρόμο για τον πρώτο “software defined” server που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τους servers τους με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του εργασιακού φορτίου. Βασισμένη, στην κορυφαία πνευματική ιδιοκτησία της HP για severs (IP) και τα 10 χρόνια εκτεταμένης έρευνας των εργαστηρίων της εταιρίας (HP Labs), τον κεντρικό ερευνητικό βραχίονα της εταιρείας, οι HP Moonshot προσφέρουν σημαντική βελτίωση σχετικά με τις απαιτήσεις ενέργειας, χωρητικότητας, κόστους και απλότητας.

About Freegr network

Από το Blogger.