ειδήσεις

Η AMD επιβεβαίωσε ότι οι AMD APUs με την κωδική ονομασία Kaveri - See more at: http://ghz.gr/2013/08/10/%CE%B7-amd-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-amd-apus-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-kaveri-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF-2013#sthash.sppK7ImH.dpuf

Η AMD επιβεβαίωσε επίσημα ότι οι επόμενης γενιάς APUs της εταιρείας με την κωδική ονομασία "Kaveri" θα ανακοινωθούν στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ την ίδια περίοδο θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Οι νέες APUs θα είναι διαθέσιμες ευρέως από τις αρχές του νέου έτους.  Η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας έχει ως εξής: "H υψηλής απόδοσης AMD "Kaveri" APU βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και οι αποστολές στους πελάτες της εταιρείας θα ξεκινήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2013. 
Οι πρώτες APUs του είδους θα είναι διαθέσιμες για την αγορά desktop στις αρχές του πρώτου τριμήνου του 2014. Η Kaveri ενσωματώνει έως τέσσερις πυρήνες Steamroller αρχιτεκτονικής x86 και περιλαμβάνει μεγάλες βελτιστοποιήσεις τύπου heterogeneous computing καθώς και επιπέδου διακριτής κάρτας γραφικών υποσύστημα αρχιτεκτονικής Graphics Core Next (GCN). Θα είναι η πρώτη APU της AMD, με υποσύστημα γραφικών GCN καθ θα κάνει χρήση της συσκευασίας FM2+ για την αγορά desktop. Οι εκδόσεις της Kaveri για φορητούς υπολογιστές και φορητές συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στο πρώτο μισό του 2014". Η AMD είχε βεβαίως ανακοινώσει τα παραπάνω στις αρχές της χρονιάς που διανύουμε όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό tweet, ωστόσο είναι καλό που γνωρίζουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σχέδια της εταιρείας: 

About Freegr network

Από το Blogger.