ειδήσεις

Ubisoft/Nvidia - Συνεργασία για καλύτερες επιδόσεις στα games

Σκέφτεστε να αγοράσετε κάρτα γραφικών NVidia και θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές τις στο έπακρο; Θέλετε τα games σας να λειτουργούν με τα γραφικά στις ultra επιλογές, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ; Τότε ηUbisoft και η Nvidia έχουν τη λύση. Εν μέρει τουλάχιστον, καθώς αυτό αφορά μόνο games της Ubi.
Η συνεργασία των δύο, αυτών, μεγάλων εταιριών, πρόκειται να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στα γραφικά για τα games Watch DogsSplinter Cell: Blacklist και Assasin's Creed 4: Black Flag. Ο Tony Key, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και marketing της Ubisoft, δηλώνει ότι αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στη Ubisoft να προσφέρει τέλειες "εκθαμβωτικές" επιδόσεις στα νέα και τα επερχόμενα games. "Το PC παραμένει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες gaming του κόσμου, και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους PC players την καλύτερη δυνατή μέσα από τα παιχνίδια μας."
Ετοιμαστείτε λοιπόν να ωθήσετε την κάρτα στα τέρματα με επιλογές όπως TXAA antialiasing, soft shadows, horizon-based ambient occlusion, και advanced DX11 tesselation. Έτσι αν σκέφτεστε να ανανεώσετε την κάρτα γραφικών σας, μπορεί να θέλετε να το ξανασκεφτείτε καθώς, ως μέρος ενός bundle της Nvidia, μαζί με μία από τις εξής κάρτες: GeForce GTX 660, 660 TI, 670, 680, 760, 770 ή 780, παίρνετε δωρεάν το Splinter Cell: Blacklist, !

About Freegr network

Από το Blogger.