ειδήσεις

Το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς στην 78η ΔΕΘ

Το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς, είναι γεγονός. Το CowboyTV ανακοινώνει την επίσημη πρόσκληση για την 78η ΔΕΘ και το eGaming που θα πραγματοποιηθεί από 7 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη. Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στη σύγχρονη νεολαία, με πυρήνα το gaming, την εκπαίδευση και το urban lifestyleΤο περίπτερο 4 του διεθνούς εκθεσιακού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη, θα μεταμορφωθεί και σας περιμένει με booths, παρουσιάσεις, κονσόλες, PC, card games, graffiti, parkour mini-park, cosplay και πάνω από 40 διαφορετικές δραστηριότητες για το κοινό. Ένας χώρος 1500 τετραγωνικά μέτρων θα είναι αφιερωμένος σε booths και παρουσιάσεις, με κονσόλες και PC για το κοινό να δοκιμάσει νέα games αλλά να πάρει και μέρος στα παρακάτω τουρνουά:
  • League of Legends 5v5 με online qualifiers που θα οδηγήσουν τις 8 καλύτερες ομάδες στο LAN event της έκθεσης, με το νικητή να περνάει στο Βαλκανικό τουρνουά και έπαθλο 4000 ευρώ.
  • Καθημερινά League of Legends 1v1, 2v2 και 3v3 με βραβεία για όσους επισκεφτούν το event και παίξουν.
  • Μεγάλα τουρνουά Starcraft II και FifaHaloInjustice και με δώρα αξίας άνω των 1000 ευρώ στο σύνολο.
  • Cosplay αφιερώματα, με δώρα για όσους έρχονται ντυμένοι κατά τη διάρκεια του event. Για να ολοκληρωθεί το event με χρώμα Cosplay, ο διαγωνισμός θα έχει χρηματικό έπαθλο και όχι μόνο!
  • Για τους fan των shooter δεν θα λείπουν τουρνουά σε CS Go και CS 1.6 και για περισσότερη μπάλα επιπλέον PES, στις 7 και 8 Σεπτέμβρη.
  • Kαθημερινά Τekken Tag Tournament 2 και Street Fighter
  • NBA 2K τουρνουά στις 11 Σεπτεμβρίου για να αναδείξουμε τον καλύτερο «μπασκετμπολίστα» της Έκθεσης.
  • Ανάδειξη του Ultimate Gamer, που θα διαγωνιστεί σε ένα πλήθος ειδών videogames και θα αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος gamer της Ελλάδας και φυσικά θα πάρει και το μεγάλο έπαθλο.
  • Card Game Tournaments σε ΥGi Oh και Vanguard σε συνεργασία με το Animehouse.
  • Καθημερινά Magic The Gathering TournamentsONFestival Magic Qualifiers με τον νικητή να «φεύγει» για την Βουλγαρία και το 1st Balkan Magic Grand Open Tour 1kμε τον νικητή να «φεύγει» για το Ευρωπαϊκό Grand Prix, σε συνεργασία με το e-fantasy.
Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις σε νέα videogames αλλά και σεμινάρια σε videogame και τεχνολογίες PC από το Hellenic American EducationCenter.Για τους anime fans, θα υπάρχει αφιερωμένο Anime Corner σε συνεργασία με το Αnimehouse και Animecast, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σχεδίαση manga από τους μοναδικούς mangaka της Ελλάδας, να γνωρίσουν φωνές των Ελληνικών μεταγλωττίσεων από τα αγαπημένα τους Anime, να πάρουν μέρος σεTreasure Hunt και τουρνουά Pokemon και πολλά άλλα. Για οικογένειες και παρέες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος να χαλαρώσουν, να παίξουν και να δοκιμάσουν επιτραπέζια παιχνίδια όλες τις ώρες, κάθε μέρα! Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, δεν πρέπει να παραλείψουμε το Urban Lifestylegraffiti,parkour και DJ κάθε στιγμή για να αφήσουν το στίγμα τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

About Freegr network

Από το Blogger.