Εμπορικό δίκτυο Gigabit LTE με ταχύτητες 150 Mbps

Η νέα υπηρεσία Gigabit LTE θα προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο που προτιμούν οι καταναλωτές, καθώς και ακόμα γρηγορότερη πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές και σε δεδομένα ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις. Οι επιδόσεις της τάξης των Gigabit βελτιώνουν την πρόσβαση σε ροή βίντεο υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τις αναδυόμενες κινητές εφαρμογές και εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας· αυτό σημαίνει ότι αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του 5G. Πέραν των ταχυτήτων Gigabilt LTE στην κατερχόμενη ζεύξη, οι νέες δικτυακές δυνατότητες της Telstra προσφέρουν έως και διπλάσιες ταχύτητες αποστολής, με αποτέλεσμα την πολύ ταχύτερη αποστολή περιεχομένου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο cloud ή σε επιχειρηματικές εφαρμογές.
Η Telstra ήταν ο πρώτος πάροχος διεθνώς που διέθεσε στην αγορά ταχύτητες λήψης 600 Mbps (τον Σεπτέμβριο του 2015)· σήμερα, χάρη στο Gigabit LTE, επεκτείνει την παγκόσμια πρωτοπορία της στον τομέα της δικτύωσης. Το Gigabit LTE αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του LTE Advanced όπως ΜΙΜΟ 4×4, 3CA (συνένωση τριών φορέων φάσματος) και διαμόρφωση υψηλότερης τάξης (QAM 256). Για την ανερχόμενη ζεύξη, οι νέες δυνατότητες της Telstra χρησιμοποιούν διαμόρφωση QAM 64 και 2CA (συνένωση δύο φορέων φάσματος), επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα αποστολής έως και 150Mbps. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά και δυνατότητες αποτελούν σημαντικά βήματα καθώς η Telstra εξελίσσει το δίκτυό της προς την κατεύθυνση του 5G.
Το Gigabit LTE δεν περιλαμβάνει μόνο υψηλές μέγιστες ταχύτητες, αλλά παρέχει και μεγαλύτερη χωρητικότητα του δικτύου, κάτι το οποίο ωφελεί όλους τους χρήστες. Μια κινητή συσκευή Gigabit LTE κάνει την ίδια δουλειά γρηγορότερα, αφήνοντας περισσότερους δικτυακούς πόρους διαθέσιμους σε άλλους χρήστες. Επιπλέον, η χρήση τεχνολογίας ΜΙΜΟ 4×4 στον κινητό δρομολογητή Gigabit Netgear Nighthawk M1 Mobile Router (MR1100), η οποία διαθέτει το LTE μόντεμ Snapdragon X16 της Qualcomm, επιτρέπει διαφορική λήψη με 4 κεραίες. Η εν λόγω δυνατότητα υποστηρίζει καλύτερη απόδοση δεδομένων σε όλες τις περιοχές του δικτύου LTE, τόσο αυτές με δυνατότητες Gigabit όσο και τις υπόλοιπες.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.