τεχνολογία

H HP στο MWC με υβριδικό tablet Pro x2

frTo HP Pro x2 έκανε την εμφάνισή του στο Mobile World Congress 2017 με πληκτρολόγιο και stylus για πολλαπλές χρήσεις. Το HP Pro x2 είναι μια συσκευή δύο σε ένα, η οποία αναμένεται να βρει αρκετούς φίλους μέσα στο επαγγελματικό κοινό.
Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο ονομάζεται Collaboration Keyboard και μετατρέπει το tablet σε έναν υπολογιστή με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών. Ενσωματωμένο στο HP Pro x2 είναι και ένα σημείο στήριξης το οποίο επιτρέπει στο tablet να στηρίζεται έως και σε γωνία 165 μοιρών. Το HP Pro x2 θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές αναφορικά με τον τεχνικό εξοπλισμό, με τη μνήμη RAM να είναι στα 8 GB, ενώ στο θέμα του επεξεργαστή μπορεί κανείς να επιλέξει είτε τον Pentium 4410Y, έναν M3-7Y30, αλλά και μοντέλα Intel Core i5, καθώς και Intel Core i7-7Y75.
Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται από τα 128 έως και τα 512 GB. Υπάρχουν θύρες USB Type-C, USB 3.0, microSD, smart card reader, SIM. Η HP θεωρεί ότι το Pro x2 θα έχει αυτονομία έως και 11 ώρες. Μία ενδεικτική τιμή που αναφέρει το Liliputing για το HP Pro x2 είναι είναι τα 979 δολάρια. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Windows 10. Η HP παρουσίασε και μία σειρά από αξεσουάρ για τις συσκευές της οικογένειας Elite και Pro, όπως το Elite USB-C dock που επιτρέπει σε ένα μοντέλο Elite να συνδεθεί με πολλαπλές οθόνες, καθώς και άλλες θήκες.

About Freegr network

Από το Blogger.