ειδησεις

LG G6 στην αιχμή της τεχνολογίας

Με το G6 να έχει ένα προβάδισμα από τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, η LG ψάχνει να κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση της θέσης της και να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις της, από νωρίς. Όπως είναι γνωστό φυσικά, η συσκευή θα διατεθεί αρχικά στην κορεατική αγορά. Η εταιρεία έχει ήδη πάνω από 40.000 προ-παραγγελίες και η πώληση του αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου. Τώρα, έρχεται μια νέα πηγή και ισχυρίζεται πως το Ισραήλ θα είναι η επόμενη χώρα που θα έχει διαθέσιμη τη συσκευή και θα ξεκινήσει η πώληση της από τις 22 Μαρτίου.
Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πώς θα διαμορφωθεί το υπόλοιπο πρόγραμμά της LG, αλλά έχουμε μερικές ενδείξεις. Για παράδειγμα, η Αυστραλία ακούγεται πως θα «έχει» την συσκευή στις 28 Μαρτίου, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ-παραγγελίες.
Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν από κάθε πλευρά την κορυφαία συσκευή της LG, η οποία διακρίνεται για τα μικρά περιθώρια (τα οποία στο πάνω και κάτω μέρος δεν είναι συμμετρικά) γύρω από την μεγάλη οθόνη των 5,7 ιντσών που επιδεικνύει αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση 2880 x 1440 pixels. Επίσης είναι φανερό πως διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και μία μεγάλου μεγέθους συρταρωτή υποδοχή, που κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενεί μία ή δύο κάρτες nanoSIM καθώς και την υποδοχή microSD. 
Στο πίσω μέρος επίσης παρατηρούμε την ύπαρξη δύο καμερών, που συνοδεύονται από διπλό LED flash καθώς και τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Γνωρίζουμε ότι η συσκευή κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 821 SoC και πως θα διαθέτει μπαταρία 3200mAh. Επίσης θα διαθέτει ευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα (100-μοιρών) με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος να βασίζονται σε αισθητήρες 13 Megapixels και την μία από αυτές να έχει ευρυγώνιο σύστημα φακού 125-μοιρών. Επίσης γνωρίζουμε ότι θα είναι αδιάβροχο και θα αντέχει στη σκόνη ενώ θα τρέχει Android 7.0 Nougat. 
 Site: GSMArena

About Freegr network

Από το Blogger.