παιχνίδια

Torment: Tides of Numenera μετά από 1 δις χρόνια

Η inXile Entertainment και η Techland Publishing αποκάλυψαν σήμερα το πιο πρόσφατο trailer του επερχόμενου, πολυαναμενόμενου science-fantasy RPG «Torment: Tides of Numenera», τον θεματικό διάδοχο του παγκόσμια αναγνωρισμένου και πιο λεπτομερούς RPG όλων των εποχών. Το επικό, κινηματογραφικό story trailer καταγράφει το ιστορικό υπόβαθρο που οδηγεί στη στιγμή που οι παίκτες ξεκινούν την οδύσσειά τους στο ρόλο του «Last Castoff» – του σάρκινου υποπροϊόντος μιας μεγαλομανούς θεότητας που ονομάζεται «Changing God».
Ένα δισεκατομμύριο χρόνια στο μέλλον, ένας άντρας ανακαλύπτει ένα τρόπο να ξεγελάσει το θάνατο. Αυτός ο αναζητητής γνώσεων και σοφίας είχε ως απόλυτο στόχο να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο.
Στην προσπάθειά του να αφήσει μια αιώνια κληρονομιά πίσω του, ανακάλυψε μια αρχαία τεχνολογία – τη Numenera – που του επέτρεπε να μεταφέρει τη συνείδησή του σε ένα σώμα δικού του σχεδιασμού. Έτσι έγινε γνωστός με το όνομα Changing God. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Torment: Tides of Numenera: Δείτε το trailer που παρουσιάζει τα επικά γεγονότα που διαδραματίζονται ένα δισεκατομμύριο χρόνια στο μέλλον και πολλά ακόμα σχετικά με games και παιχνίδια στο Indie Games Magazine

About Freegr network

Από το Blogger.