49 ιντσών Double Full HD gaming monitor από τη Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα σειρά monitors, ειδικά για gamers, που κάνει χρήση της τεχνολογίας QLED που έχουμε δει σε τηλεοράσεις της και είναι ultra-wide. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το CHG90, που επιδεικνύει διαγώνιο 49 ιντσών.
Εκτός από το ultrawide μοντέλο όμως των 49 ιντσών, η εταιρεία ανακοίνωσε και δύο μικρότερα (CHG70) στις 27 ίντσες και στις 32 ίντσες, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία βελτιστοποίησης HDR (High-Dynamic Range), με στόχο την παραγωγή ρεαλιστικότερων και μεγαλύτερης λεπτομέρειας εικόνων. Και τα τρία monitor χρησιμοποιούν τη τεχνολογία QLED (Quantum Dot light-emitting diode), που σύμφωνα με τη Samsung προσφέρει μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, ειδικά στα σκούρα κόκκινα και πράσινα, με τα χρώματα γενικότερα να είναι φωτεινότερα και καλύτερα, με καλύτερα επίπεδα αντίθεσης και βαθύτερα μαύρα.
Οι οθόνες χρησιμοποιούν επίσης τη τεχνολογία FreeSync 2 της AMD για stutter-free και tear-free gaming. Η Samsung CHG90 έχει αναλογία πλευρών 32:9 και υποστηρίζει ανάλυση Double Full HD (DFHD), δηλαδή 3840 x 1080 pixels. Υποστηρίζεται rapid millisecond response time και ρυθμός ανανέωσης 144Hz καθώς και προηγμένη, four-channel τεχνολογία σάρωσης ώστε να αποτρέπεται το motion blur σε όλο το μήκος και πλάτος του πάνελ, καθιστώντας την οθόνη ιδανική για racing, first-person shooting παιχνίδια, για flight simulators και γενικότερα για παιχνίδια με έντονη δράση.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.