ειδήσεις

Dell Desktops με AMD Threadripper CPUs

Η Dell θα λανσάρει έτοιμα συστήματα για workstation και extreme gaming χρήση με επεξεργαστές AMD Threadripper αναφέρουν νέες πληροφορίες. 
Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος Ιουλίου σε άγνωστες μέχρι στιγμής τιμές, όπως μας είπαν επίσημες πηγές όμως η κίνηση από τη Dell δείχνει πως είναι έτοιμη για τη νέα high end desktop γενιά επεξεργαστών της AMD που αποκαλύφθηκε και επίσημα στη φετινή Computex. Ένα από τα πιο σημαντικά gaming συστήματα της εταιρίας είναι το Alienware Area-51 desktop το οποίο σύντομα θα αναβαθμιστεί με τους AMD Threadripper για έως 16 πυρήνες και 32 threads. 
Για την ώρα τα Inspiron Gaming Desktop PC εφοδιάζονται άλλα με Ryzen CPUs και άλλα με τους 7ης γενιάς APUs οι οποίοι διατίθενται μόνο σε OEMs και βασίζονται σε παλιότερη αρχιτεκτονική οπότε και δεν αξίζουν τον κόπο. Μιας και τα PC όπως το Alienware Area-51 θα προορίζονται για την high end αγορά θα δούμε να εφοδιάζονται και με M.2 SSD έως 1TB μαζί με μηχανικούς για αποθήκη, 64GB quad channel μνήμη και έως δύο GTX 1080 Ti σε SLI για απόλυτες επιδόσεις σε games και όχι μόνο. Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως εκτός από τους Threadripper, η Dell θα διαθέσει και εκδόσεις του συγκεκριμένου με Intel X299 πλατφόρμες για να ικανοποιήσει όσους οδεύουν προς το μπλε στρατόπεδο.

About Freegr network

Από το Blogger.