ειδήσεις

Google Drive. αυτόματο back up του pc!

Το Google Drive είναι ήδη ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο αποθήκευσης στο cloud, θα γίνει όμως πολύ πιο χρήσιμο: από τις 28 Ιουνίου η υπηρεσία θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρων φακέλων από το σκληρό σας δίσκο και να τα συγχρονίζετε με το λογαριασμό σας.
Θα χρειαστεί να κατεβάσετε πρώτα το εργαλείο "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού" (Backup and Sync tool) για PC ή Mac όταν κυκλοφορήσει. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους που θέλετε να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας και να έχετε πρόσβαση σε αυτούς μέσω του Drive στις συσκευές σας.
Το επερχόμενο χαρακτηριστικό ακούγεται πολύ πρακτικό για όσους χρησιμοποιούν ήδη το Google Drive εκτεταμένα. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η Google μεγαλώσει το δωρεάν όριο αποθήκευσης, γιατί μια τέτοια λειτουργία θα χρειαστεί σίγουρα κάτι παραπάνω από τα 15GB ελεύθερου χώρου.Φυσικά υπάρχει πάντα η λύση της επέκτασης χωρητικότητας του Drive επί πληρωμή, αλλά κάθε δωρεάν πρόταση είναι πολύ καλύτερη και ευρύτερα αποδεκτή

About Freegr network

Από το Blogger.