τεχνολογία

GIGABYTE Aorus GTX 1070 Gaming Box

Μια eGPU μονάδα που ενσωματώνει μια GTX 1070 της GIGABYTE έρχεται στο προσκήνιο και στόχος της είναι οι χρήστες που με τα συμβατά φορητά συστήματά τους θέλουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια. Το gaming είναι μια διεργασία που στον χώρο των PC χρειάζεται καλώς ή κακώς αρκετή επεξεργαστική ισχύ, ανάλογα φυσικά με τον τίτλο.
Μπορεί να χαζεύετε ένα παιχνίδι του 2004 σε ένα τυπικό laptop όμως τα hickups τείνουν να αυξάνονται όταν προσπαθούμε να τρέξουμε κάποιο της τελευταίας διετίας στα μέγιστα settings. Για αυτόν τον σκοπό η τεχνική του eGPU, external GPU, έρχεται να βοηθήσει δίνοντας το workload σε μια εξωτερική, desktop κάρτα γραφικών που θα βελτιώσει τις επιδόσεις κατά πολύ. Με την είσοδο του Thunderbolt 3 σε πολλά laptops και τη δυνατότητα που έχει το spec να περάσει τη συγκεκριμένη πληροφορίες, η αγορά των eGPU ανθίζει και πάλι αφού μέχρι πρότινος αποτελούσε... μαύρη μαγεία για πολλούς.
Το Aorus GTX 1070 Gaming Box το είδαμε και στη Computex κεκλεισμένων των θυρών, όμως ήρθε η ώρα να βγει και επίσημα στην αγορά. Ενσωματώνει μια GTX 1070 GPU Aorus υλοποίησης όπως μα λέει και η ονομασία του, ενώ μέσω της Thunderbolt 3 σύνδεσής του, που είναι μια USB Type C επί της ουσίας οπότε θα πρέπει να βρείτε ένα εξίσου συμβατό σύστημα τελευταίας γενιάς. Στο Reddit η εταιρία ζητά και feedback για το συγκεκριμένο προϊόν.

About Freegr network

Από το Blogger.