τεχνολογία

PC cases, MAG Pylon και MAG Bunker από την MSI

Η MSI εισέρχεται στην αγορά των PC cases με δύο μοντέλα τα οποία απευθύνονται στους enthusiasts και τους gamers, τα MAG Pylon και MAG Bunker. 
Το MAG Bunker αποτελεί μια πιο οικονομική έκδοση του MAG Pylon, με τα δύο κουτιά να διαφέρουν ελάχιστα. Το MSI MAG Pylon(και κατ' επέκταση και το MAG bunker) είναι ένα mid tower PC case το οποίο διαθέτει τζάμι 4 χιλιοστών, υψηλής αντοχής, στις τρεις πλευρές του, στην αριστερή την δεξιά και την πρόσοψη. Με τρία πλαϊνά από τζάμι, δεν είναι παράξενο το ότι η MSI δίνει μαζί με το MAG pylon και τρεις RGB ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, οι οποίοι είναι συμβατοί με το λογισμικό της εταιρίας, Mystic Light. Αυτό σημαίνει ότι ο RGB φωτισμός τους μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν άλλων εξαρτημάτων που επίσης υποστηρίζουν το Mystic Light. 
Συνολικά υπάρχουν έξι θέσεις για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών με δυνατότητα τοποθέτησης έως τεσσάρων ανεμιστήρων των 140 χιλιοστών εναλλακτικά(η πίσω θέση είναι αποκλειστικά για 120 χιλιοστών ανεμιστήρα). Η MSI έχει φροντίσει να τοποθετήσει κατάλληλα μαγνητικά φίλτρα για την αποφυγή της εισαγωγής σκόνης εντός του κουτιού Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του κουτιού, η δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών κάθετα, καθώς και οι αυξημένες δυνατότητες για cable management. Όσον αφορά το MAG Bunker, η μόνη ουσιαστική διαφορά του έναντι του MAG pylon, είναι το ότι το αριστερό πλαϊνό είναι από ατσάλι και όχι από γυαλί. Επιπλέον με το MAG Bunker δεν περιλαμβάνονται οι τρεις RGB ανεμιστήρες.

About Freegr network

Από το Blogger.