ειδήσεις

Predator Helios 500, ένα φορητό gaming beast

Η Acer αποκάλυψε δύο νέα Predator Helios gaming notebooks στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου next@acer, που δόθηκε στη Νέα Υόρκη, τα Predator Helios 500 και Predator Helios 300 Special Edition με τελευταίας γενιάς τεχνολογίες θερμότητας και πρωτοποριακό design. Πιο αναλυτικά, οι ανακοινώσεις περιλαμβάνουν τον Predator Helios 500, με τους επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς Intel Core i9+ και τον Predator Helios 300 Special Edition με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και το ξεχωριστό λευκό σασί του. Και οι δύο διαθέτουν επιδόσεις VR-Ready, αναβαθμισμένες τεχνολογίες θερμότητας και ταχύτατη συνδεσιμότητα. 
Σχεδιασμένος για τους extreme gamers, ο Predator Helios 500 είναι ένα gaming beast. Είναι εξοπλισμένος με overclockable επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς Intel Core i9+ και overclockable κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070. Η μνήμη Intel Optane βελτιώνει το βαθμό απόκρισης και τους χρόνους φόρτωσης, ενώ οι ultra-fast NVMePCIe SSDs, το Killer DoubleShot Pro networking και η μνήμη έως και 64GB κρατούν ασταμάτητη τη δράση, κάνοντας το Helios 500 το ιδανικό gaming notebook για graphic-intensive AAA τίτλους και live streaming. Τα άριστα visuals των φωτεινών και ζωντανών οθονών 4K UHD ή FHD IPS των 17.3-ιντσών σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης των 144Hz εξασφαλίζουν το καθαρό και tear-free gameplay. Η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC υποστηρίζεται τόσο από την ενσωματωμένη οθόνη όσο και από τις εξωτερικές, επιτρέποντας την ομαλή εικόνα χωρίς tearing ή stuttering. Για όσους αναζητούν την απόλυτη «βύθιση» στο παιχνίδι, οι 3 θύρες dual Thunderbolt, η θύρα της οθόνης και η θύρα HDMI 2.0 μπορούν να υποστηρίξουν έως και 3 εξωτερικές οθόνες. 
Δύο ηχεία, ένα subwoofer, οι τεχνολογίες Acer TrueHarmony και Waves MAXXAudio παράγουν απίστευτο ήχο και άκρως ρεαλιστικά 3D audio με τη χρήση Waves Nx. Το Helios 500 παραμένει δροσερό χάρη στους δύο μεταλλικούς ανεμιστήρες της Acer και τους πέντε σωλήνες ψύξης που μοιράζουν τον κρύο αέρα στα σημαντικά εξαρτήματα του, αμέσως μόλις δημιουργηθεί θερμότητα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ελεγχθεί και να προσαρμοστεί μέσω της εφαρμογής PredatorSense. Ένα οπίσθια φωτιζόμενο RGB πληκτρολόγιο προσφέρει 4 ζώνες φωτισμού με υποστήριξη έως και 16.8 εκατομμύρια χρωμάτων.
 Η τεχνολογία Anti-ghosting εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο για την εκτέλεση σύνθετων εντολών και συνδυασμών, οι οποίοι μπορούν να ρυθμιστούν μέσω 5 ειδικά προγραμματιζόμενων πλήκτρων. Η εφαρμογή PredatorSense της Acer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο και την καταγραφή των «ζωτικών» σημείων του notebook από ένα κεντρικό interface.

About Freegr network

Από το Blogger.