τεχνολογία

Powerbank παρέχει ρεύμα ακόμα και σε αυτοκίνητο

Η EcoFlow Tech είναι μια εταιρεία που μέσω του Indiegogo κέρδισε τους καταναλωτές και κατασκευάζει το RIVER bank, ένα ξεχωριστό power bank χωρητικότητας 51200mAh, ικανό να φορτίσει κάθε πιθανή συσκευή, από smartphone μέχρι ακόμα και να δώσει ρεύμα σε μπαταρία αυτοκινήτου. Το RIVER bank μπορεί να φορτίσει ακόμα και ασύρματα τα smartphone μιας και υποστηρίζει το Qi Standard, με το χρήστη να μπορεί απλά να τοποθετήσει τη συσκευή του επάνω στο powerbank και εκείνη να αρχίζει να τροφοδοτείται με ενέργεια. 
Το power bank της EcoFlow Tech μπορεί φορτίσει ασύρματα μέχρι και έξι smartphone ταυτόχρονα, ενώ θεωρείται το πιο ανταγωνιστικό από κάθε εξωτερική μπαταρία μιας και διαθέτει μέγεθος και χωρητικότητα τόση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε την απαραίτητη ενέργεια για τις συσκευές μας. Η συσκευή έχει συγκεντρώσει μέσω του Indiegogo πάνω από 1 εκ. δολάρια και η εταιρεία θεωρεί πως προσφέρει όσα χρειάζονται οι καταναλωτές και τη διαχωρίζει σε τρια επιμέρους κομμάτια. Το κυρίως μέρος της συσκευής, ένα δεύτερο που μπορούμε να φορτίσουμε φορητό υπολογιστή μέσω του καλωδίου τροφοδοσίας του, ενώ το τρίτο κομμάτι που μπορούμε να “κουμπώσουμε” είναι αυτό που μπορεί να δώσει ρεύμα σε μπαταρία αυτοκινήτου, σε περίπτωση που το όχημά μας “αδειάσει” από μπαταρία, και το σημαντικότερο, χωρίς να χρειάζεται δεύτερο όχημα για να μας δώσει ρεύμα με τα σχετικά καλώδια που τοποθετούμε στους πόλους της μπαταρίας. 
Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επαναφορτίσουν το RIVER bank μέσω καλωδίου τροφοδοσίας ή ακόμα και μέσω ηλιακής ενέργειας. Η συσκευή υποστηρίζει καλώδια USB, USB-C ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια πτήσης με αεροπλάνο. Το RIVER bank έχει κόστος 199 δολάρια Η.Π.Α για τη βασική του έκδοση και θα κυκλοφορήσει σε Η.Π.Α, Καναδά, χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Ιαπωνία.

About Freegr network

Από το Blogger.