freegr

Dark mode και Smart Compose έρχονται στις mobile εκδόσεις των Docs, Slides και Sheets

Η αναβάθμιση της σουίτας Google Drive συνεχίζεται με νέες λειτουργίες για τις ξεχωριστές εφαρμογές DocsSheets και Slides, οι οποίες θα αποκτήσουν (μεταξύ άλλων) πολύ σύντομα τόσο το Dark Mode, όσο και το Smart Compose.
Για το Dark Mode δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με τις υπόλοιπες εφαρμογές - υπηρεσίες της εταιρείας που το έχουν λάβει ήδη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση είναι το Smart Compose, τη λειτουργία δηλαδή που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια από το Gmail και τη web έκδοση του Docs.
Χάριν στο Smart Compose, ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης της Google θα συνεχίζει αυτό που ξεκινάς προτείνοντας σου τη συνέχεια της πρότασής σου, κάτι που θα εμφανίζεται με γκρι γράμματα και με ένα κλικ θα γράφεται αυτόματα αν ταιριάζει σε αυτά που θέλεις να πεις. Σύμφωνα με τη Google, το Smart Compose γλιτώνει στους χρήστες περισσότερα από 3 δισ. πατήματα πλήκτρων κάθε εβδομάδα!
Άλλες νέες λειτουργίες είναι τα link previews, για την εμφάνιση ενός pop-up κουτιού επάνω από τα links του κειμένου με μίνι περιγραφή και εικόνα thumbnail ώστε να γνωρίζεις που οδηγούν, η δυνατότητα κάθετου scrolling στα Slides, το ανανεωμένο περιβάλλον σχολιασμού και η υποστήριξη επεξεργασίας αρχείων του Microsoft Office στα Docs, Slides και Sheets.
Όλα τα νέα χαρακτηριστικά θα εμφανιστούν στις mobile εφαρμογές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

About Freegr network

Από το Blogger.