τεχνολογία

Desktop gadgets και στα Windows 10

Τα Windows 10 έχουν µπει για τα καλά στη ζωή µας εδώ και ενάµιση χρόνο περίπου. Το λειτουργικό της Microsoft είναι εφοδιασµένο µε πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όµως όλο και κάποιοι χρήστες θα µείνουν δυσαρεστηµένοι µε τις αλλαγές. Μία από αυτές είναι η κατάργηση των desktop gadgets. Το συγκεκριµένο χαρακτηριστικό ήταν από τα πλέον ελκυστικά στα Windows 7 και είµαστε βέβαιοι ότι η κατάργησή τους στενοχώρησε αρκετούς από τους χρήστες των νεότερων εκδόσεων των Windows. Τα desktop gadgets σάς δίνουν την ευκαιρία να έχετε στη διάθεσή σας µια σειρά από πληροφορίες, οι οποίες προβάλλονται στην επιφάνεια εργασίας, απαλλάσσοντάς σας από πολλά κλικ, τα οποία αποδεικνύονται περιττά. 
Desktop gadgets και στα Windows 10 
Μεταξύ άλλων τα desktop gadgets στα Windows 7 προβάλλουν πληροφορίες που αφορούν στη λειτουργία του συστήµατος, στον φόρτο του δικτύου, γενικές πληροφορίες όπως είναι η ώρα [σε µεγάλο µέγεθος], ο καιρός, πληροφορίες σχετικές µε το χρηµατιστήριο και τις συναλλαγές κ.ά. Αν ανήκετε κι εσείς στους οπαδούς τους, θα χαρείτε να µάθετε πως υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρετε. Μπορεί να γίνεται µε µη επίσηµο τρόπο, αλλά τα gadgets θα είναι πλήρως λειτουργικά. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε ανεξάρτητους developers που ασχολήθηκαν µε την επανενεργοποίησή τους στo περιβάλλον των Windows 10. 
Η διαδικασία εγκατάστασής τους είναι απλή, όπως θα δούµε παρακάτω, αλλά όχι εντελώς απαλλαγµένη από δυσκολίες, τις οποίες ωστόσο µπορείτε να προσπεράσετε δίνοντας τη δέουσα µικρή προσοχή. Download από αξιόπιστη πηγή Όπως συµβαίνει µε κάθε πρόγραµµα που κατεβάζετε και εγκαθιστάτε στον υπολογιστή σας, έτσι και µε τα desktop gadgets θα πρέπει να ελέγξετε όσο το δυνατό πιο προσεκτικά την προέλευσή τους. Εµείς επισκεφθήκαµε το 8gadgetpack.net για να κατεβάσουµε το 8 Gadget Pack. Το πακέτο περιλαµβάνει µια σειρά από gadgets, ανάµεσα στα οποία υπάρχουν και τα κλασικά της Microsoft, τα Clock, CPU Meter, Currency και Calendar. H εγκατάσταση είναι απλή υπόθεση. Επίσης, στο πακέτο περιλαµβάνεται και το 7 Sidebar, το οποίο λειτουργεί και ως πάνελ φιλοξενίας για τα άλλα desktop gadgets. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία [gadgets] µε δεξί κλικ στο desktop και επιλογή Gadgets στη συνέχεια.

About Freegr network

Από το Blogger.