Τα gaming laptops της MSI με VR δυνατότητες

Τα MSI gaming laptops ακολουθούν την τάση της τεχνολογίας που θέλει τους υπολογιστές να υποστηρίζουν το Virtual Reality. Η ναυαρχίδα της σειράς των gaming laptops της MSI είναι το μοντέλο MSI GT75VR, με επεξεργαστή Intel Core i7 7820HK, χρονισμένος μέχρι και τα 4 GHz, με μηχανικό πληκτρολόγιο, κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1070, οθόνη διαγωνίου 17.3 ιντσών με υποστήριξη προβολής περιεχομένου σε 4Κ. 
Ο κάτοχος του μοντέλου αυτού της MSI μπορεί να ρυθμίσει το φωτισμό του πληκτρολογίου. Τα MSI GS63VR και GS73VR είναι εξοπλισμένα με κάρτες γραφικών NVIDIA GTX 1060 και 1070 αντίστοιχα, ενώ οι οθόνες έχουν τεχνολογία HDR, με χρόνο απόκρισης 3 ms. To πάχος των μοντέλων είναι εντυπωσιακό, καθώς δεν ξεπερνά τα 17.7 χιλιοστά, με οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών στο μοντέλο GS63VR και διαγωνίου 17 ιντσών στο μοντέλο GS73VR. Τα μοντέλα αυτά θα εξοπλίζονται με επεξεργαστές Intel Core Kaby Lake. 
Τα μοντέλα MSI GE63VR και GE73VR Raider έρχονται με οθόνη διαγωνίου 15 και 17 ιντσών αντίστοιχα. Εδώ συναντούμε τον επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070. Και σε αυτά τα μοντέλα ο χρόνος απόκρισης της οθόνης είναι τα 3 ms, για καλύτερη απόδοση στο gaming. H MSI δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των νέων gaming laptops της.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.