τεχνολογία

LG G7 ThinQ: οθόνη 6,1'' QHD+ με notch, Snapdragon 845 και τεχνολογία AI

Με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform, το LG G7ThinQ προσφέρει μνήμη RAM 4GB/6GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB/128GB για εύκολη εκτέλεση των πιο απαιτητικών εργασιών και εφαρμογών. Εξοπλισμένο με εξαιρετική 6,1 ιντσών φωτεινή οθόνη είναι σχεδόν μισή ίντσα μεγαλύτερο από το προηγούμενο, ωστόσο όχι μεγαλύτερο σε πλάτος, το LG G7 ThinQ διαθέτει το τέλειο μέγεθος για άνετο κράτημα με το ένα χέρι.
Τη νέα αισθητική του σχεδιασμού της σειράς G, την χαρακτηρίζει το προσεγμένο μεταλλικό τελείωμα προσφέροντας στο LG G7ThinQ μία πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που συμπληρώνεται από το Gorilla Glass 5 στο εμπρός και στο πίσω μέρος της συσκευής για μεγαλύτερη αντοχή. Το LG G7ThinQ διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό καθώς σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατιωτικού προτύπου των Ηνωμένων Πολιτειών MIL-STD 810G για την αξιολόγηση της απόδοσης του εξοπλισμού σε απαιτητικά και ακραία περιβάλλοντα.
LG G7 ThinQ 04
Αναβαθμισμένη και ακόμα πιο "ευφυής" κάμερα
Το LG G7 ThinQ έχει αναβαθμιστεί με υψηλής ανάλυσης εμπρόσθια κάμερα 8MP και 16MP φακό στην οπίσθια κάμερα, τόσο για κανονικές όσο και για ρύθμιση παραμέτρων για εξαιρετικά ευρείες γωνίες (Super Wide Angle), με αποτέλεσμα φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης και ακρίβεια στις λεπτομέρειες. Η ευρυγώνια χαρακτηριστική κάμερα της LG αιχμαλωτίζει πλέον ακόμα πιο όμορφα τοπία με λιγότερη παραμόρφωση, περισσότερη σαφήνεια και πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της LG.
Η LG έχει βελτιώσει περαιτέρω τις AI λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από το πρωτοεμφανιζόμενο LG V30S ThinQ. Το AI CAM προσφέρει 19 τρόπους λειτουργίας – από τους 8- για ακόμα πιο βολικές λήψεις. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν πε-ραιτέρω τις φωτογραφίες τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις επιπλέον επιλογές εφέ, σε περίπτωση που η προτεινόμενη από το AI CAM δεν ταιριάζει με την αισθητική τους.
Η φωτογραφική μηχανή χαμηλού φωτισμού στο LG G7 ThinQ αλλάζει τα δεδομένα με τη νέα Super Bright Camera με φωτογραφίες μέχρι και τέσσερις φορές πιο φωτεινές από αυτές που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό. Μέσω του συνδυασμού του pixel binning και της επεξεργασίας του λογισμικού, ο αλγόριθμος AI προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Η LG έχει προσθέσει επίσης νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την φωτογραφία στο LG G7 ThinQ ακόμα πιο απολαυστική από ποτέ. Η λειτουργία Live Photo καταγράφει ένα δευ-τερόλεπτο πριν και μετά το πάτημα του κλείστρου για αυθόρμητες στιγμές ή εκφράσεις που κανονικά θα χάνονταν. Μέσω της αναγνώρισης προσώπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει διασκεδαστικά 2D και 3D επιστρώσεις με αξεσουάρ όπως γυαλιά που μπορούν να προβληθούν απευθείας στην οθόνη.
Νέα στη σειρά G, η λειτουργία Portrait Mode δημιουργεί επαγγελματικές λήψεις με φόντο χωρίς εστίαση. Αυτό το εφέ μπορεί να δημιουργηθεί είτε με τη χρήση του standard ή του Super Wide Angle φακού, παρέχοντας στους χρήστες ακόμα πιο δημιουργικές επιλογές.

About Freegr network

Από το Blogger.