τεχνολογία

Νέα σειρά οθονών AOC Miracast με συνδεσιμότητα MHL

Η AOC ανακοινώνει μία νέα σειρά IPS οθονών 23,8″ (60,4 εκ) με δυνατά ηχεία ONKYO για εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας. Τα δύο μοντέλα  i2473Pwm και i2473Pwy με κομψό σχεδιασμό Razor Concept, διαθέτουν δύο ηχεία ONKYO 7watt ενσωματωμένα στη βάση που προσφέρουν εκπληκτικό ήχο σε παιχνίδια και ταινίες. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας, τα Full HD μοντέλα διαθέτουν συνδεσιμότητα MHL και ασύρματο Miracast™. 


H AOC συστήνει τα νέα μέλη της 73 Series με υψηλής ποιότητας 23,8”  (60,4 εκ) IPS πάνελ. Προσφέροντας Full HD ανάλυση, 250 cd/m² φωτεινότητα και χρόνο απόκρισης pixel 5 ms (GTG), οι οθόνες LED-backlit  εντυπωσιάζουν με τα εξαιρετικά ζωντανά χρώματα και τις γωνίες                     υπέρ-ευρείας θέασης 178° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας συνδυάζεται με ήχο υψηλών προδιαγραφών, καθώς οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με ένα σετ ισχυρών ηχείων ONKY 7watt υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητη πλέον η εξωτερική εγκατάσταση ήχου.
MHL και Miracast
Οι δύο οθόνες διαθέτουν D-Sub, HDMI καθώς και συνδεσιμότητα MHL. Το Mobile High-Definition Link επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατών Android συσκευών με την οθόνη, καθρεπτίζοντας το περιεχόμενο σε μεγάλη IPS οθόνη 60,4 εκ. Με την σύνδεση στην οθόνη,  φορτίζεται  ταυτόχρονα και η φορητή συσκευή.
Χάρη στο νέο πρότυπο Miracast, η  i2473Pwy καθρεπτίζει ασύρματα το περιεχόμενο φορητών συσκευών. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σε μια μεγάλη οθόνη Full HD videos και μουσική, ή internet μέσω smartphones και tablets. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να μοιράζεσαι περιεχόμενο με φίλους και οικογένεια.

About Freegr network

Από το Blogger.