energyeficient

Η LG κάνει τη διαφορά με “έξυπνα” προϊόντα φωτισμού

Η LG Electronics (LG) επεκτείνεται παγκοσμίως στον τομέα του φωτισμού, εισάγοντας τα νέα της προϊόντα στην Εμπορική Έκθεση “Light + Building 2014” που πραγματοποιείται από τις 30 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου στο Fair and Exhibition Center της Φρανκφούρτης στην Γερμανία. Με κυρίαρχο μήνυμα «Απλά Έξυπνος Φωτισμός», η LG παρουσιάζει προηγμένες τεχνολογίες φωτισμού στους τομείς της Εξοικονόμησης Ενέργειας & Απόσβεσης, Σύνδεσης & Ελέγχου και Άνεσης & Ευημερίας. Μετά την παρουσίασή της στην Κορέα, η Έξυπνη Λάμπα (Smart Lamp) της LG θα παρουσιαστεί επίσημα παγκοσμίως. Η Smart Lamp μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ένα smartphone ή ένα tablet μέσω Bluetooth και να ελέγχεται με μία δωρεάν εφαρμογή για Android ή iOS.
Η Smart Lamp προσφέρει εννέα τρόπους λειτουργίας που κάθε χρήστης μπορεί να τροποποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Στη λειτουργία Sleep Mode, για παράδειγμα, η Smart Lamp μπορεί να ρυθμιστεί να χαμηλώνει σταδιακά καθώς ο χρήστης κοιμάται και να φωτίζει το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι. Άλλο ένα καινοτομικό προϊόν φωτισμού που παρουσιάστηκε στην Εμπορική Έκθεση “Light + Building 2014” είναι η επιτραπέζια λάμπα OLED της LG, το πρώτο προϊόν φωτισμού στο είδος του στον κόσμο, που χρησιμοποιεί έναν καμπυλωτό πίνακα OLED ως πηγή φωτός.
Παραγόμενοι αποκλειστικά από την LG Chem, οι πίνακες OLED που χρησιμοποιούνται στην επιτραπέζια λάμπα OLED είναι απίστευτα λεπτοί και εύκαμπτοι και θεωρούνται από πολλούς ως η τεχνολογία φωτισμού της επόμενης γενιάς. Επιπλέον, η επιτραπέζια λάμπα OLED της LG μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση με ένα συμβατό smartphone ή tablet που διαθέτει την εφαρμογή ελέγχου φωτισμού της LG. Στο πλαίσιο της έκθεσης “Light + Building 2014” η LG παρουσίασε επίσης το Color Tunable Flat Light, φως το οποίο μπορεί να αλλάξει το χρώμα του και την θερμοκρασία του χρώματός του μέσω εφαρμογής smartphone ή tablet, ώστε να δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

About Freegr network

Από το Blogger.