τεχνολογία

Πέντε απλοί τρόποι για έχετε δωρεάν και νόμιμη μουσική από το Internet

Παρακάτω ακολουθούν 5 απλοί τρόποι για έχετε δωρεάν και νόμιμη μουσική καθώς πολλοί θέλουν να κατεβάσουν μουσική για την προσωπική τους ευχαρίστηση και όχι για να πλουτίσουν.


1) Ιστοσελίδες που μοιράζονται μουσικά βίντεο. Youtube, Vimeo, MTV Music, είναι μερικές από τις ιστοσελίδες που μπορείτε να ακούσετε την μουσική που θέλετε, να μετατρέψετε το μουσικό βίντεο στην μορφή που θέλετε (mp3, mp4) και στην συνέχεια να το βάλετε στην μουσική σας βιβλιοθήκη.
2) Υπηρεσίες Music Streaming. Υπηρεσίες όπως το Last.fm, Pandora, Grooveshark, Spotify, Rdio and Dezeer, δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την μουσική που θέλουν, την στιγμή που την θέλουν. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες δωρεάν σε υπολογιστή και κινητό. 
Τα κακά νέα για τις 2 πρώτες επιλογές είναι ότι ισχύουν αρκετοί γεωγραφικοί περιορισμοί.
3) Music Archives (Μουσικά αρχεία). Ορισμένες ιστοσελίδες κάνουν διαθέσιμα ορισμένα αρχεία και εφαρμογές που επιτρέπουν το δωρεάν κατέβασμα μουσικής, ανά πάσα στιγμή. Οι πιο χαρακτηριστικές είναι η Amazon, η i-Tunes ( με προτεινόμενα δωρεάν κομμάτια) και η Audiojungle η οποία διαθέτει δωρεάν μουσική ή επί πληρωμή ξεκινώντας από το 1 δολάριο.
4) Λογισμικό Music Streaming. Για όσους δεν θέλουν να μην επισκέπτονται διάφορες ιστοσελίδες και να κατεβάζουν προγράμματα υπάρχει η λύση. Το Free Music Player και το Free MP3jam , επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν μουσική και να την προσθέτουν σε δικές τους λίστες αναπαραγωγής, χωρίς καν να επισκεφθούν το Youtube. Ατέλειωτες ώρες μουσικής προσφέρει όμως και το διαδικτυακό ραδιόφωνο cmd.fm, μια ιστοσελίδα φτιαγμένη από τα παλιά.
5) Μουσικά Blogs. Πολλοί ανερχόμενοι καλλιτέχνες θέλοντας να προωθήσουν τη δουλειά τους, προσφέρουν δωρεάν τα κομμάτια τους στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ObscureSound, Spinner, Elbows, HypeMachine (Βέβαια θέλει λίγη προσοχή γιατί ορισμένοι καλλιτέχνες ενδέχεται να σας χρεώσουν).

Πηγή:Freemake

About Freegr network

Από το Blogger.