τεχνολογία

Hot stuff: η AOC παρουσιάζει οθόνες MVA 28 ιντσών

Οθόνες 28-ιντσων (71,1 εκ.) παρουσιάζει για πρώτη φορά η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC. Τα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vq διαθέτουν μεγάλα 16:9 MVA πάνελ με ανάλυση Full HD, γωνίες ευρείας θέασης και υψηλή φωτεινότητα. 


Τα πλούσια χρώματα, η υψηλή αντίθεση και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης καθιστούν αυτές τις δύο οθόνες ιδανικές τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ψυχαγωγία, όπως video games και ταινίες. Tα δύο μοντέλα διαθέτουν ευρύ φάσμα υποδοχών και πρόσθετων χαρακτηριστικών, ενώ η m2870Vq είναι επιπλέον εξοπλισμένη με υποδοχή DisplayPort και στερεοφωνικά ηχεία.
Τέλεια χρώματα σε εντυπωσιακή κλίμακα
Στην αγορά των 28-ιντσων (71,1 εκ.) εισέρχεται η AOC με τα δύο νέα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vqο της σειράς Value. Χάρη στην τεχνολογία πάνελ MVA, οι εξαιρετικά μεγάλες 16:9 ευρείες οθόνες προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αντίθεση 3000:1. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες όπως είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα που απαιτούν υψηλή πιστότητα χρωμάτων, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης έως 178°. 

Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, μόλις 5 ms, οι δύο Full HD οθόνες είναι ιδανικές και για ψυχαγωγία, όπως παιχνίδια και ταινίες, που ζωντανεύουν πραγματικά στις μεγάλες οθόνες των 28 ιντσών. Χάρη στη μεγάλη διάσταση της οθόνης οι καθημερινές εργασίες γραφείου, όπως ο χειρισμός μεγάλων υπολογιστικών φύλλων και προγραμμάτων με πολλαπλά παράθυρα γίνονται πιο εύκολες. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/m² διασφαλίζει καθαρές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.

About Freegr network

Από το Blogger.