ειδήσεις

Σειρά τριών webinars με θέμα την κρίση

Όλοι μας νιώθουμε στην επιχείρηση μας καθημερινά τις επιπτώσεις της κρίσης. Μείωση τζίρου, μείωση κερδών, αδυναμία είσπραξης οφειλών, αδυναμία αποπληρωμής υποχρεώσεων, αυστηρότεροι και περισσότεροι έλεγχοι από τον κρατικό μηχανισμό, εξοντωτικά πρόστιμα.


Πόσοι όμως γνωρίζουμε που οφείλεται η κρίση; Και δεν εννοούμε την απλή γενικευμένη άποψη από τα χρέη της χώρας, ή από το μεγάλο δημόσιο τομέα, αλλά πόσοι από εμάς έχουν μια ολοκληρωμένη και πραγματική εικόνα για την κρίση και που οφείλεται. Σίγουρα πολλοί λίγοι. Η άποψη μας για την κρίση έχει κατακλιστεί από κομματικές και ιδεολογικές κραυγές, από τις ακατανόητες απόψεις των «ειδικών» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που περισσότερο μας μπερδεύουν παρά μας βοηθούν να αντιληφθούμε την πραγματικότητα.

Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζουμε που οφείλεται η κρίση;
Όπως σε κάθε πρόβλημα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα πραγματικά αίτια που το προκαλούν ώστε να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Πολλές φορές «μένουμε» στα συμπτώματα ενός προβλήματος (στην περίπτωση μας για παράδειγμα, στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά) και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε, μόνο για να δούμε λίγο αργότερα ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν έχει λυθεί και επιστρέφει με άλλη μορφή (σύμπτωμα) (στο παράδειγμα μας, μειωμένη αγοραστική δυνατότητα).
Είναι απαραίτητο για κάθε επιχειρηματία να γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν την κρίση, όπως και τις εναλλακτικές που υπάρχουν για την επιχείρηση του. Για το λόγο αυτό ετοιμάστηκαν μια σειρά τριών ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) τα οποία είναι σχεδιασμένα για να σας δώσουν όλες εκείνες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να κατανοήσετε πως δημιουργήθηκε η κρίση, τι σημαίνει για την επιχείρηση σας, και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετ

About Freegr network

Από το Blogger.