freegr

CPUs στα 10nm' επιμένει η Intel

Παρά την αντίθετη εικόνα που ανέφεραν μέσα πριν από μερικές ώρες η Intel βρήκε γρήγορα και δήλωσε πως η ανάπτυξη chip στα 10nm συνεχίζεται κανονικά.
Το chart που εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες από Γερμανικό media ανέφερε πως η Intel θα σταματήσει τα σχέδια που έχει για chips στα 10nm χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι για τον οποίο θα γίνει αυτό, πέρα από το γνώριμο γεγονός ότι η εταιρία αντιμετωπίζει προβλήματα στο κομμάτι της κατασκευής, προβλήματα που έχουν αναφερθεί και στο παρελθόν. Μάλιστα το chart έδειχνε πως η Intel θα συνεχίσει να διαθέτει στην αγορά επεξεργαστές βασισμένους στην αρχιτεκτονική Skylake καθώς και ότι ο επόμενος στόχος της θα γίνονταν τα 7nm για τη desktop αγορά.
Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της φήμης η Intel έρχεται να καθησυχάσει τον κόσμο λέγοντας πως θα δούμε εν τέλει επεξεργαστές στα 10nm στη desktop αγορά, ωστόσο δεν αναφέρεται με βεβαιότητα εάν θα υπάρξουν και άλλα προϊόντα βασισμένα σε αυτή τη μέθοδο ολοκλήρωσης. Το timeline της Intel θα περιλαμβάνει αυτά τα desktop CPU κάποια στιγμή το 2021.

About Freegr network

Από το Blogger.