freegr

ΝΕΕΣ φήμες για μια NVIDIA GTX 1650 Ti

Η budget υλοποίηση που ακούει στο όνομα GTX 1650 ίσως λάβει και μια Ti παραλλαγή για να γεμίσει το πιθανό κενό που υπάρχει σε αυτή και την GTX 1660.
Οι πηγές αναφέρουν πως η GPU Θα κοστολογείται στα $155 και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του Οκτωβρίου. Η NVIDIA υποσχέθηκε με τη τωρινή GTX 1650 επιδόσεις περίπου 70% υψηλότερες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια από τη κάρτα που αντικαθιστούσε, τη GTX 1050. Η συγκεκριμένη είναι η επέλαση της αρχιτεκτονικής Turing στα πιο χαμηλά στρώματα της αγοράς, με τιμές όχι πάνω από τα $150 και αυτή που έρχεται να προστεθεί στη λίστα θα προσφέρει με παρόμοια σχεδόν τιμή ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.
Σε αυτή τη κατηγορία τιμών η NVIDIA νιώθει τη πίεση της AMD μόνο από τις παλιότερες Polaris κάρτες γραφικών της όπως την Radeon RX 570 από την οποία χάνει στα περισσότερα παιχνίδια έχοντας αντίστοιχη τιμολόγηση από την AMD. Ως εκ τούτου θέλοντας να πάρει τη πρωτιά σε αυτή την αγορά, η περίπτωση της GTX 1650 Ti βγάζει νόημα από τη 'πράσινη' και μένει να δούμε εάν τελικά οι φήμες θα επιβεβαιωθούν σε 30 περίπου ημέρες από σήμερα.

About Freegr network

Από το Blogger.