freegr

Τα smartphone οποία χάνουν πιο γρήγορα την αξία τους!

Εκτός από το design και γενικώς τα specs, υπάρχει ακόμη μια σημαντική παράμετρος όταν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης συσκευής. Αυτή η παράμετρος ακούει στην ονομασία, διατήρηση της αξίας. Τι να το κάνεις ένα flagship smartphone το οποίο κόστισε αρκετά χρήματα, αν μετά από μερικούς μήνες έχει πέσει στην κατηγορία upper midranger και έχει χάσει και την αντίστοιχη χρηματική του αξία;
Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε περίεργοι να μάθουμε αν τα περσινά flagship smartphones χάνουν γρήγορα την αξία τους. Εξάλλου, το 2018, ήταν η χρονιά, όπου η μέση τιμή πώλησης συσκευών έφθασε στα ύψη. Η ομάδα του SellCell, χρησιμοποίησε δεδομένα από τους συνεργάτες της για να διαπιστώσει ποια ακριβώς smartphones χάνουν γρήγορα την αξία τους.
Τα 2018 LG flagship smartphones έχασαν την περισσότερη αξία τους, ενώ τα smartphones της Sony τα πήγαν ακόμη χειρότερα. Η αλήθεια είναι ότι οι συσκευές της Apple και της Samsung είναι αυτές οι οποίες σου προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα όταν τις πουλήσεις. Σε γενικές γραμμές, το δίδαγμα είναι ότι το νέο smartphone χάνει χρήματα από τη στιγμή που θα το βγάλεις από την συσκευασία, ενώ η αγορά του περσινού flagship smartphone μιας εταιρείας φαίνεται να είναι η πιο έξυπνη οικονομικά κίνηση.

About Freegr network

Από το Blogger.