ειδήσεις

Η Microsoft σε αναγκάζει να δημιουργήσεις/συνδεθείς σε λογαριασμό για χρήση των Windows 10

Τα Windows 10 Home πλέον σε αναγκάζουν να συνδεθείς με έναν λογαριασμό Microsoft, εκτός και αν αποσυνδεθείς πρώτα από το internet όπου θα σου επιτραπεί η δημιουργία ενός τοπικού λογαριασμού. Η εταιρεία πάντοτε ήθελε να συνδεθείς με έναν τοπικό λογαριασμό, αλλά πλέον πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Η επιλογή για να συνδεθείς με έναν κλασσικό τοπικό λογαριασμό ήταν κρυμμένη πίσω από την επιλογή offline Account κατά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10. Τώρα, επιβεβαιώνεται ότι η επιλογή έχει αφαιρεθεί εντελώς από τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10.
Τα screenshots στο άρθρο έχουν ληφθεί κατά την διαδικασία εγκατάστασης της Windows 10 1903, που είναι η τρέχουσα stable έκδοση του λειτουργικού, γνωστή και ως May 2019 update. Κατά τη διαδικασία της πρώτης ρύθμισης – είτε μετά την εγκατάσταση των Windows 10 ή κατά τη διάρκεια της ρύθμισης ενός νέου PC με Windows 10- πλέον θα σε παραπέμπει να συνδεθείς με έναν λογαριασμό Microsoft και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Τα Windows 10 Home δεν έχουν άλλη επιλογή, ενώ στα Windows 10 Pro υπάρχει απλά μια άλλη επιλογή “Domain Join Instead”.
Αν πατήσεις στο Learn More για περισσότερες πληροφορίες, η Microsoft εξηγεί πως μπορείς να αποφύγεις την δημιουργία λογαριασμού. Αν θέλεις να μην υπάρχει ένας λογαριασμός Microsoft συνδεδεμένος με την συσκευή σου, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις σύνδεση με έναν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και μετά να τον αφαιρέσεις, μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση του λειτουργικού. Η Microsoft δεν προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός τοπικού λογαριασμού κατά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10.
Μόνο αν αποσυνδέσεις το PC από το internet και επειχειρήσεις να δημιουργήσεις λογαριασμό, θα βρεις την επιλογή Skip, όπου σου επιτρέπεται να ξεπεράσεις το βήμα της δημιουργίας λογαριασμού.

About Freegr network

Από το Blogger.