freegr

To dark mode για το Gmail στο Android και στο iOS

 Το dark theme για το Gmail στο Android είχε ξεκινήσει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο στις αρχές του τρέχοντος μήνα, με την Google πλέον να το επισημοποιεί, ενώ παράλληλα θα το φέρει και στο iOS. Ακολουθεί λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του Android 10 στις αρχές του μήνα και του iOS 13. Η αλήθεια είναι ότι υιοθετεί μια πιο σκούρα σκιά του γκρι παρά ένα πραγματικό μαύρο χρώμα. Το πεδίο της αναζήτησης είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο.
Τα νέα μηνύματα διαθέτουν άσπρο κείμενο για τον αποστολέα, τη γραμμή του θέματος και την ώρα, ενώ το σώμα του μηνύματος είναι γκρι. Το dark theme επεκτείνεται επίσης στην οθόνη της σύνθεσης. Στο Android 10 το πιο σκοτεινό αυτό look σέβεται το system default “Dark Theme” setting και θα είναι επίσης ενεργοποιημένο όταν το battery Saver είναι ενεργό. Αλλά και στο iOS 13, το Gmail θα ακολουθήσει το νέο dark mode.
Η επίσημη διάθεσή του και για τα δυο λειτουργικά λαμβάνει χώρα σήμερα, σαν ένα server side update, το οποίο δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη έκδοση και μπορεί να χρειαστεί ως και 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί πλήρως η διάθεσή του.

About Freegr network

Από το Blogger.