freegr

Microsoft μετά τα Windows Phone έχει δυο οθόνες και Android

Το Galaxy Fold της Samsung και το Mate X της Huawei μόλις απέκτησαν ένα νέο ανταγωνιστή. Συγκεκριμένα, η Microsoft επιστρέφει στην αγορά των smartphones, αρκετό καιρό μετά την απόσυρση της Windows Phone πλατφόρμας, με το Surface Duo. Πρόκειται για μια αναδιπλούμενη συσκευή που έχει δύο οθόνες και λειτουργικό σύστημα Android.
Αναλυτικότερα, το Duo έρχεται με δύο 5.6 ιντσών οθόνες, οι οποίες συνδέονται με έναν μεντεσέ 360 μοιρών. Αυτό επιτρέπει στο τηλέφωνο να μετατραπεί σε ένα 8.3 ιντσών tablet. Κάθε οθόνη μπορεί να απεικονίζει μέχρι και δύο διαφορετικές εφαρμογές συγχρόνως. Ένα ακόμη σενάριο χρήσης είναι να γυρίσετε το τηλέφωνο σε landscape mode και έτσι να κάνετε χρήση της δεύτερης οθόνης ως ολόκληρο πληκτρολόγιο ή ως χειριστήριο για τα παιχνίδια σας.
Όσον αφορά την επεξεργαστική του ισχύ, όπως και τα περισσότερα flagships της χρονιάς, κάνει χρήση του Qualcomm Snapdragon 855 chipset. Ωστόσο, για την ώρα δεν έχουν κλειδώσει πολλές τεχνικές και σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζουμε για παράδειγμα αν η συσκευή θα έχει κάμερα στο πίσω μέρος της εν τέλει.
Το Surface Duo θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, ωστόσο η Microsoft θέλει να δώσει χρόνο στους δημιουργούς εφαρμογών, γι’ αυτό και προέβη από τώρα στην παρουσίασή του.

About Freegr network

Από το Blogger.