ειδήσεις

H Apple δεν εγκατέλειψε το iphone Car!

Φαίνεται ότι θα αργήσουμε να δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους ένα όχημα με το σήμα του δαγκωμένου μήλου στο καπό του. Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, η Apple επανεξετάζει το σχέδιό της να παρουσιάσει ένα αυτόνομα κινούμενο ηλεκτρικό όχημα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα New York Times, η Apple έχει ήδη προβεί σε απολύσεις προσωπικού που είχε κάποια ενασχόληση με το επονομαζόμενο ως Project Titan, το φημολογούμενο σχέδιο της Apple για την παρουσίαση ενός οχήματος. Επισήμως, η Apple δεν κάνει καμία αναφορά στο όλο σχέδιο, αλλά οι πηγές επιμένουν ότι είναι καλά πληροφορημένες για αυτό. Σύμφωνα με το Digital Trends, η Apple είχε προσλάβει 1000 άτομα για να εργαστούν πάνω στην πιθανότητα δημιουργίας ενός οχήματος μέσα στους τελευταίους 18 μήνες.
Σταδιακά, άρχισαν να εμφανίζονται δημοσιεύματα που ήθελαν την Apple να απομακρύνεται από το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός ολοκληρωμένου οχήματος, καθώς η αμερικανική εταιρεία φερόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ανάπτυξη τεχνολογίας αυτόνομης κίνησης που θα μπορούσε αργότερα να πουλήσει σε άλλους κατασκευαστές. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους New York Times, το Verge και άλλες πηγές, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές σε πίστα της φημολογούμενης τεχνολογίας αυτόνομης κίνησης οχημάτων που εξελίσσει, στοιχείο που σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα έχουμε νέα από την μεριά της Apple σε αυτό το πεδίο..

About Freegr network

Από το Blogger.