ειδήσεις

Εξοικειωμένοι με τις mobile εφαρμογές οι Έλληνες χρήστες

Η εξοικείωση των ελλήνων χρηστών με τις εφαρμογές σε κινητές συσκευές (mobile apps), είναι πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα εκδήλωσης που διοργάνωσε το Marketing Week. Μεταξύ των συμπερασμάτων αναφέρονται επίσης:
 - Η δημιουργικότητα στα mobile apps είναι υψηλού επιπέδου, ωστόσο έχει ακόμα σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. - Θα άλλαζαν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα των πολιτών, εάν οι mobile εφαρμογές περνούσαν και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
 - Θεσμικά, η δύναμη του mobile επιχειρείν, αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο, γι’ αυτό άλλωστε και η ΕΕ έχει θεσπίσει πληθώρα προγραμμάτων ενίσχυσης.
- Στις πέντε πρώτες εφαρμογές στη χώρα μας είναι κατά σειρά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα παιχνίδια, μουσική/βίντεο, η ενημέρωση, αλλά και η διασκέδαση.
- Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση του mobile. Όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι μπορούν να το αξιοποιήσουν και να δημιουργήσουν υπεραξία. - Υπάρχουν ακόμα ανοικτά ζητήματα σε θέματα ασφάλειας και προσωπικών δεδομένων, τα οποία ωστόσο έχουν εντοπιστεί και συζητούνται ήδη λύσεις, ενώ κάποιες εταιρείες τις έχουν ήδη έτοιμες

About Freegr network

Από το Blogger.