Πήρες Samsung SUHD TV, δώρο ένα Galaxy smartphone

Με κάθε αγορά Samsung SUHD TV η Samsung Electronics Hellas προσφέρει ένα smartphone Galaxy A3 (2016) ή ένα Galaxy S7 edge. 
Πιο συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές επιλέξουν μία SUHD τηλεόραση από τις σειρές KS7500 ή KS7000 θα αποκτήσουν το Galaxy A3 (2016) και όσοι επιλέξουν μία SUHD τηλεόραση από τις σειρές KS8000 και άνω θα αποκτήσουν το Galaxy S7 edge. Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα των σειρών KS7000, KS7500, KS8000, KS9000, KS9500 και KS9800, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 9 Οκτωβρίου 2016. Με την εφαρμογή Smart View η σύνδεση είναι εντυπωσιακά απλή. Η εφαρμογή επιτρέπει την εύκολη μεταφορά βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής απευθείας στην τηλεόραση.
Έτσι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το περιεχόμενο του smartphone τους στη μεγάλη οθόνη της SUHD TV. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungSUHDpromo.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία αγοράς. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και η λίστα με όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, βρίσκονται σε αυτό το link. Οι Samsung SUHD τηλεοράσεις διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρη στην τεχνολογία Quantum dot display, προσφέρουν πιο φωτεινή εικόνα και 1 δισεκατομμύρια χρώματα – 64 φορές περισσότερα από μία συμβατική τηλεόραση.

, , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.