ειδήσεις

H Samsung παρουσίασε νέες κυρτές οθόνες Quantum Dot

Η Samsung Electronics παρουσίασε τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των κυρτών οθονών της κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο. 
Πρόκειται για τις πιο ισχυρές κυρτές gaming οθόνες της εταιρείας, τις CFG70 (διαθέσιμη σε 24’’ και 27’’) και CF791 (διαθέσιμη σε 34’’), με τις οποίες η Samsung ενδυναμώνει την πρωτοπορία της στη συγκεκριμένη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Οι πρώτες κυρτές quantum dot gaming οθόνες, Samsung CFG70 και CF791, αποδίδουν εξαιρετικά χρώματα στο 125% του sRGB φάσματος, ενώ παράλληλα διαθέτουν ένα περιβαλλοντικά ασφαλή, χωρίς κάδμιο, σχεδιασμό. Αυτή η φωτεινότητα δίνει έμφαση σε μία γκάμα λεπτομερειών του παιχνιδιού, που αλλιώς θα ήταν κρυμμένες, τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά σκηνικά, προσφέροντας πρωτοφανή οπτικό ρεαλισμό, που έχει σχεδιαστεί για να μαγνητίζει την προσοχή ακόμα και των πιο δυνατών gamers.
 Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες στους πρόσφατους προηγμένους τίτλους παιχνιδιών, η κάθε οθόνη CFG70 και CF791 υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία calibration, πριν από την αποστολή της. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση διάφορων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων black gamma για αυξημένη φωτεινότητα και τα επίπεδα ισορροπίας του λευκού για τη διαχείριση της θερμοκρασίας, επιτρέποντας στους gamers να απολαύσουν ευκρινή και εξαιρετική εικόνα, ανεξάρτητα από τη δράση στο παιχνίδι.

About Freegr network

Από το Blogger.