freegr
Η Huawei συνεχίζει ακάθεκτη να εισάγει νέα δεδομένα στον χώρο της τεχνολογίας κινητών. Τα νέα P9, P9 lite και P9 Plus, με τους πιο γρήγορους και ακριβείς αισθητήρες δακτυλικού αποτυπώματος, γι’ άλλη μία φορά αποδεικνύουν ότι η εστίαση στη λεπτομέρεια και την καινοτομία αποτελεί το κλειδί για την ικανοποίηση του καταναλωτή.
Η Huawei δεν επαναπαύεται στην ανάπτυξη των ήδη υπαρχουσών λύσεων, αλλά βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, η έρευνα που διεξήχθη το 2014 οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου Android smartphone, Ascend Mate 7, που διέθετε αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος. Η καινοτομία αυτή έφερε την επανάσταση στην προσέγγιση των βιομετρικών συστημάτων ασφαλείας σε smartphones, κάνοντας κατά 80% πιο γρήγορο το ξεκλείδωμα της συσκευής σε σύγκριση με άλλες μεθόδους που απαιτούν μετακίνηση του δακτύλου πάνω από τον αισθητήρα, προσφέροντας στον χρήστη ασύγκριτη ευκολία στη διαχείρισή του. Μέσα στο 2016 , η Huawei, έπειτα από συνεχή προσπάθεια για να ενισχύσει την εμπειρία του καταναλωτή, προσφέρει βιομετρικές λύσεις που φέρνουν καινούργια δεδομένα στην κατηγορία των smartphones. Μηχανισμοί ανάγνωσης νέας γενιάς, βασισμένοι πάνω σε 3D σαρώσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων σε τηλέφωνα από την οικογένεια του P9, παρουσιάζουν απίστευτη ταχύτητα και μοναδική ακρίβεια, καθιστώντας το ξεκλείδωμα της συσκευής ακόμα πιο γρήγορο, έτσι ώστε να μειώσουν το ρίσκο κάποιου λάθους, το οποίο απαιτεί επαναλαμβανόμενες σαρώσεις.
Η πρώτη καινοτομία που εισάγει η Huawei, είναι η τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής. Έτσι, αποφεύγονται πολλά προβλήματα όπως η αναγκαία κάμψη του δακτύλου που συχνά είναι άβολη και η οποία ωθεί τον χρήστη να αλλάξει τη λαβή, με επαπειλούμενο κίνδυνο την πτώση του κινητού από τα χέρια του. Επίσης, η αναγκαιότητα να χωρέσει ο αισθητήρας κάτω από την οθόνη κάνει την εμφάνιση του κινητού λιγότερο ελκυστική. Στα P9, P9 lite και P9 Plus, ο αισθητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής βοηθώντας το κράτημα να διατηρείται σταθερό. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, η γωνία τοποθέτησης του δακτύλου γίνεται πιο εύκολη, ενισχύοντας την ακρίβεια της σάρωσης και ασφαλίζοντας το κινητό από τυχαία αγγίγματα. Οι μηχανισμοί ανάγνωσης της οικογένειας του P9, η 3D σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, γίνεται σε 4 ταυτόχρονα στάδια. Το πρώτο, αφορά στον εντοπισμό του δαχτυλικού αποτυπώματος, το δεύτερο, στην αναζήτηση και την πιστοποίηση των χαρακτηριστικών του αποτυπώματος και το τρίτο είναι η εύρεση απόκλισης από τα χαρακτηριστικά. Το τέταρτο στάδιο είναι η σάρωση του βάθους μεταξύ των ραβδώσεων, που βοηθά στη δημιουργία τρισδιάστατης εικόνας τους και εξ αυτού του λόγου αποκλείεται η χρήση πλαστού δακτυλικού αποτυπώματος . Ο μηχανισμός ανάγνωσης που χρησιμοποιείται στα κινητά της Huawei είναι ο πιο γρήγορος της αγοράς.

About Freegr network

Από το Blogger.