Η LG Ultra HD UH955V πάτησε Ελλάδα

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει τη διάθεση της νέας και εντυπωσιακής τηλεόρασης 86 ιντσών LG Ultra HD UH955V στην ελληνική αγορά.
Η διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, αποδίδει τις εικόνες πιο ζωντανά ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης ενώ η ανάλυση είναι 4 φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD, διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας αναλλοίωτη. Η λειτουργία HDR SUPER της LG SUPER UHD TV αποδίδει καθαρά, ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες σκιάς, ενώ για πρόσβαση σε περιεχόμενο HDR, η τηλεόραση πρέπει να είναι συμβατή με διάφορους τύπους HDR. Η LG HDR SUPER υποστηρίζει το γενικό πρότυπο HDR10, αλλά και Dolby Vision – μια premium έκδοση HDR που εξασφαλίζει πιστή προβολή.
Με τη λειτουργία LG ColorPrime Plus, η οποία μεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη, το νέο μοντέλο της LG προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία θέασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, αφού μέσω της τεχνολογίας High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision το περιεχόμενο 4K HDR παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.