τεχνολογία

MasterPulse Pro: Gaming headset με virtual 7.1

Η Cooler Master ανακοινώνει σήμερα το MasterPulse Pro headset το οποίο είναι η δεύτερη προσθήκη στην σειρά over-ear προϊόντων ήχου και απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος χρηστών. Θα ακολουθήσει και το wireless MasterPulse Maker, στις αρχές του 2017. Σε τι διαφέρει το MasterPulse Pro από το MasterPulse; Το MasterPulse Pro είναι η USB εκδοχή του MasterPulse headset που παρέχει ότι και η αρχική έκδοση και επιπλέον virtual 7.1. channel surround ήχο, RGB LED φωτισμό στα ear cups και μια on-board κάρτα ήχου με ενσωματωμένο equalizer.
 Μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ακρόασης Η on-board κάρτα ήχου σε συνδυασμό με τα 44mm drivers παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου, με την επιπλέον επιλογή για virtual 7.1 surround ήχο. Αφήστε την on-board κάρτα ήχου να αναλάβει το audio processing και να ελευθερώσει το σύστημά σας από αυτό το φορτίο. Patented Bass FX Technology Το κυριότερο χαρακτηριστικό της σειράς MasterPulse Over-ear. Συνήθως η χροιά του μπάσου αλλάζει μόνο μέσω software, αλλά σε αυτό το headset σας επιτρέπεται να βελτιώσετε το μπάσο μέσω μιας εύχρηστης, hardware λύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί on-the-fly.  
Listening Modes Η Bass FX τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν με ευκολία ανάμεσα σε δύο ξεχωριστά modes ακρόασης απλά αφαιρώντας τα μαγνητικά ear cup πλαϊνά. Η δυνατότητα εναλλαγής sound profiles έχει άμεσα αντιληπτό αντίκτυπο στην εμπειρία ακρόασης, σε πολλές πρακτικές εφαρμογές όπως το gaming και την μουσική. Επιπλέον, το MasterPulse Pro παρέχει 3+1 equalizer profiles που μπορούν να συνδυαστούν με την Bass FX λειτουργία. Τα profiles είναι Music, Movie, Gaming, και Equalizer off. Τα αφαιρούμενα πλαϊνά δεν εξυπηρετούν μόνο την διαμόρφωση του ήχου, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μέσο για την δημιουργικότητά σας, καθώς προσφέρονται για modding: κατεβάστε τα 3D printing αρχεία τους από το site μας και σχεδιάστε το απόλυτα προσωπικό σας headset.

About Freegr network

Από το Blogger.