athens

Εφαρμογιάδα τον Νοέμβριο στο Ρομάντσο

Λίγο πριν αφήσουμε το 2016, προγραμματίσαμε την Εφαρμογιάδα#6, η οποία θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, όπου η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 18:30. Για όσους δεν το γνωρίζετε, η Εφαρμογιάδα είναι ο μόνος διαγωνισμός στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών Στις πέντε Εφαρμογιάδες που έχουν διοργανωθεί έχουν συμμετάσχει πάνω από 60 developers και περισσότερα από 600 άτομα ως κοινό. Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει επιτυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα. Στην Εφαρμογιάδα δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά
Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα στις εφαρμογές που κρίνει πιο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού. Όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν εγγραφεί μέσω του www.efarmogiada.gr μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Η Εφαρμογιάδα#6 υλοποιείται με τη συνεργασία των εταιρειών AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, και SKYWALKER.GR, η οποία έχει περισσότερα από 17 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά. Το όραμα της ΑΕΤΝΑ ήταν και παραμένει η ανάδειξη νέων developers, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν το έργο τους στην κορυφή και χρειάζονται μια ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο βήμα.
Η SKYWALKER.GR έχει υποστηρίξει και συνεχίζει να υποστηρίζει χιλιάδες νέους να ενταχθούν στο εργασιακό περιβάλλον. Ο συνδυασμός είναι ιδανικά συμπληρωματικός. Η Εφαρμογιάδα#6 τελεί υπό την αιγίδα των: Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

About Freegr network

Από το Blogger.