athens

Infocom World 2016: ενότητα Digital Lab για Digital Marketing!

Tο μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι γεγονός. Είναι προφανές ότι ήρθε η ώρα η πραγματική οικονομία να πάρει τα ηνία της ανάπτυξης!

Η αγορά βιώνει την αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού της προσανατολισμού και είναι πλέον κοινή παραδοχή, ότι οι ψηφιακές γέφυρες είναι η μοναδική διέξοδος προς τη νέα οικονομία, την έξοδο της χώρας από το περιθώριο και την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας. To 18o Συνέδριο InfoCom World, με κεντρικό θέμα Digital Economy: The Highway of NGN, δείχνει τη δυναμική και το δρόμο της εξέλιξης και θα λάβει χώρα στις 2 Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Παράλληλες Δράσεις
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει ποικιλία παράλληλων δράσεων (θεματικές ενότητες, workshops κ.α.). Στο Digital Lab που έχει τίτλο «The Digital Marketing & Business Transformation» οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για live mentoring από τους guru του χώρου, για 3,5 περίπου ώρες! (13.00 - 16.30). 

Τι είδους event είναι αυτό;
Ένα μοναδικό διαδραστικό event. Μία προσέγγιση mentoring, όπου οι ειδικοί από όλους τους χώρους συζητούν και απαντούν live στις απορίες των συνέδρων, αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές της τεχνολογίας σε μία επιχείρηση. 

Τι μπορώ να ρωτήσω;
Ερωτήματα όπως: 

• Τι κάνει μία συγκεκριμένη τεχνολογία ή πρακτική; 
• Που διαφέρει από τις άλλες; 
• Tι προσφέρει στην επιχείρησή μου συγκεκριμένα; 
• Τι αποτελέσματα να αναμένω; 
• Πόσο κοστίζει και πόσο καιρό θέλει για να υλοποιηθεί; 
• Ποιος είναι ο ειδικός για να το αναλάβει; 

Όλα αυτά και άλλα πολλά απαντώνται άμεσα, από στελέχη με εμπειρία στους χώρους της τεχνολογίας, του marketing και του outsourcing. 

Πως θα λειτουργήσει;
Θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτός διαδραστικός διάλογος μεταξύ των επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους και των παρόχων τεχνολογικού εξοπλισμού, ψηφιακών υπηρεσιών και marketing, προκριμένου να αναδειχθούν οι ανάγκες, οι προβληματισμοί, οι δυνατότητες και το όραμα, αυτών που θέλουν να ενδυναμώσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο χώρο του ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας. Στην πράξη πρόκειται για ένα live mentoring session!

Θα μεταφερθούν από τη θεωρία στην πράξη η στρατηγική, το marketing, οι θεωρητικοί και πραγματικοί στόχοι και η σκοπιμότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσα από τεχνικές και εργαλεία που βασικό στόχο έχουν την μετατροπή του CapEx σε OpEx.

Ποιοι θα απαντούν;
Καταξιωμένοι επαγγελματίες από τους χώρους της στρατηγικής επιχειρήσεων, του marketing, της τεχνολογίας, της πληροφορικής και του outsourcing, θα δώσουν στο επιχειρηματικό κοινό ξεκάθαρες και πρακτικές απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς για τα do’s και τα don’t’s στο νέο ψηφιακό περιβάλλον.

Γιατί Digital Transformation;
Έχουμε περάσει, καιρό τώρα, από την εποχή των ψηφιακών καινοτομιών στην εποχή των ψηφιακών εφαρμογών. Στην πράξη βλέπουμε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να εντάσσουν αυτές τις τεχνολογίες στις δραστηριότητες τους. 

Από το επίπεδο της παραγωγής τους έως και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι παρούσες για να αναβαθμίσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Κι αυτό, επειδή τους επέτρεψε να ανταγωνίζονται με «ισότιμους όρους», μεγαλύτερες επιχειρήσεις, απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη για «απαγορευτικές», αναλογικά με το μέγεθός τους, αρχικές επενδύσεις κεφαλαίου.

Ποιους αφορά; 
Επαγγελματίες υφιστάμενους ή επίδοξους, από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας, στελέχη marketing, επικοινωνίας και operation σε κάθε industry, φοιτητές και απόφοιτους marketing και διοίκησης επιχειρήσεων. Είτε είσαι επαγγελματίας που θέλεις να περάσεις την επιχείρησή σου στην ψηφιακή εποχή, είτε θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, είτε θέλεις να βελτιώσεις τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες προκειμένου να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα αυτό το session είναι φτιαγμένο στα μέτρα σου! Be there!

Που και πότε;
Divani Caravel: Αίθουσα Βεργίνα (13:00 - 16:30)
Συντονιστής: Βαγγέλης Ξανθάκης
Facilitators: 
Αποστόλης Αϊβαλής
Παναγιώτης Κουρής
Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Συμμετοχή:
Δωρεάν με ελεύθερη πρόσβαση

About Freegr network

Από το Blogger.